Standhouders

A Touch of Joy

Wij zijn Simone, Lindsay, Özge en Kristel. Gepassioneerde draagconsulentes met een grote liefde voor natuurlijke producten. Je kunt bij ons terecht voor advies over ergonomisch dragen, het kopen van diverse draagzakken en uiteraard info en advies over etherische oliën en natuurlijke verzorgingsproducten. Daarnaast kun je verschillende soorten wasbare luiers voelen, zien en informatie ontvangen.

www.natuurlijkgeliefd.nl

Aangenaam en Duurzaam

De webshop voor Zero en Less Waste artikelen. Aangeboden voor een scherpe prijs.

www.aangenaamenduurzaam.nl

Bababoe

Naast onze wasbare zwemluiers en pocketluiers verkopen wij ook heerlijke natuurlijke verzorging. Denk aan body bars met rozen uit de biologische tuin uit Spanje, of een dennen body bar die je doet denken aan een heerlijke boswandeling.

Ook onze lavendelzeep is enorm populair en heeft meerdere klanten al geholpen bij verbetering van een eczeemhuid. Onze bars worden volledig met de hand gemaakt door koude verzeping om een ​​hoge kwaliteit te bereiken. Door dit proces duurt het een stuk langer voordat de zeep klaar is, maar blijven alle werkende stoffen volledig behouden en heb je de dus de zeep in zijn meest pure vorm.

Daarnaast delen wij een kraam met niemand minder dan Plantpowders. Remi (& Antoni) zullen daar staan met Vegan sportvoeding.

www.bababoe.nl

Babybum

De fijnste wasbare luiers voor jouw kindje en het beste advies: dat is Babybum.nl in een notendop! We nemen een fijn assortiment wasbare luiers, overbroekjes, toebehoren en zwemluiers mee naar het MoenFestival en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

www.babybum.nl

Behaaglijk verwarmen

De specialist in infraroodverwarming. De meest behaaglijke vorm van verwarming. werkkamer, slaapkamer, badkamer of zithoek heerlijk behaaglijk. Behaaglijkverwarmen.nl kan u ook helpen te besparen op de energierekening door het rendement van uw bestaande (gasgestookte) verwarmingsinstallatie te verbeteren. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Elke kamer een eigen thermostaat, daarmee bespaart u veelal tussen de 10 en de 25% op uw stookkosten en tegelijk verhoogd u uw comfort. Wij van Behaaglijkverwarmen.nl zijn Honeywell Evo Home specialist. Besparen op de energierekening door slim te schakelen ? Met eenvoudige domotica kunt u alle kanten op. U gebruikt uw zonne-energie optimaal, of u schakelt automatisch apparatuur in wanneer de stroomprijs laag is.

Bezoek onze kraam tijdens het MoenFestival voor meer informatie en uitleg.

www.behaaglijkverwarmen.nl

Blockbirds

Contact met de natuur en met je handen aan de slag, dat is voor mij de reden geweest dat ik met houtsnijden ben begonnen. Vogels zijn prachtige dieren met allen hun eigen karakter, dit is wat ik vast leg in hout. Alle vogels zijn met de hand gesneden en geschilderd. Een leuke manier om een stukje natuur naar binnen te halen!

www.etsy.com/shop/blockbirds

Boegi-Woegi

Menstruatie broekjes, wasbaar maandverband en meer…

www.boegi-woegi.nl

deboekentas.nl

Wij verkopen licht beschadigde én nieuwe boeken. Dit zijn boeken met een krasje, deukje of gevouwen bladzijde. Deze zijn nét niet goed genoeg voor verkoop in de winkel, maar wel tegen kortingsprijzen bij deboekentas.nl. Alle licht beschadigde boeken verkopen we met flinke korting. Deze boeken zijn daarom perfect voor liefhebbers zoals jij.

www.deboekentas.nl

Coachen op gedrag

Als kindercoach train en coach ik kinderen en ouders die een beetje vastlopen als het gaat om boos/onzeker gedrag en opvoedproblemen. Samen kijken we wat jullie nodig hebben en hoe jullie weer in verbinding kunnen komen. Kom gerust vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek aan mijn statafel buiten.

Wil je er nu al meer van weten, bezoek dan @coachenopgedrag of ga naar de website: www.coachenopgedrag.nl

de Bach Bloesem Expert

Leer in korte tijd hoe je jezelf en je naasten kan helpen gezond te worden, te blijven en emotioneel in evenwicht m.b.v. Bach Bloesem Remedies. Een veilig, natuurlijk en eenvoudig middel dat niet alleen emoties in balans brengt, maar ook een persoonlijke ontwikkeling op gang brengt. Voor diepgang en tevredenheid in je leven. Voor tevreden en evenwichtigere kinderen. Vandaag consulten voor slechts € 25,00 (in plaats van € 55,00). Kom bij de interactieve lezing “Zin & Onzin over Bach Rescue Remedy”

www.debachbloesemexpert.nl

De Speltknop (bakken met Spelt)

De Speltknop, Ambachtelijk Speltmeel en Speltbloem en diverse Speltbakmixen van eigen land! Ook eieren en honing.

www.speltknop.nl

De Viltentol

De Viltentol voor al je kant en klare seizoentafelfiguren en zonnepoppen. We verkopen ook materialen, patronen en pakketjes om zelf seizoentafelfiguren en poppen te maken

www.deviltentol.nl

De Wonderzolder

De Wonderzolder verkoopt vrolijk en mooi duurzaam, educatief en fantasierijk speelgoed. We geloven in al spelend de wereld mooier maken.

www.wonderzolder.nl

Dierenvitaliteitscentrum Shelley’s Farm – AniFIt honden- en kattenvoeding

Trainings- en educatiecentrum voor dierkennis, diergedrag en dierenwelzijn.
• Biologische diervoeders, supplementen, graszaden en bodemverbeteraars
• AniFit honden- en kattenvoeding
• Individuele trainingen
• Cursussen en lezingen
• Biotensor metingen
• Onlastingonderzoek

www.dierenvitaliteitscentrum.nl

Dier Speciaalmagazijn

Alles voor uw huisdier, natuurlijk gezond! Onderscheid in voeding zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Ingrediënten van goede kwaliteit en vlees waarvan de dieren een goed leven hebben gehad, dus gezonde voeding!

Biologische voeding voor honden en katten, gezonde snacks, kauwbotten en lekkers voor uw huisdier! En nieuw in ons assortiment: hondenkoeken met alleen maar pure ingrediënten (plantaardig, tarwe- en glutenvrij).

En leuke duurzame gerecycled speeltjes voor honden en katten!

Maar ook natuurlijke middelen tegen parasieten op de dieren, zoals pipetten, spray of komijnolie voor door het voer. Parlabanden natuurlijke afweer tegen parasieten, geschikt voor honden en katten. In combinatie met biologische etherische oliën als dubbele bescherming!

Tijdens het festival zullen we weer met leuke aanbiedingen staan!

www.dierspeciaalmagazijn.nl

Doen en Hout

Gemaakt vanuit het hart, ter inspiratie, motivatie en troost met hout, edelstenen en natuurlijke materialen.

www.doenenhout.nl

Droomwerkje

Dromerige tafereeltjes van wol.
Bij Droomwerkje vind je zachte, wollen werkjes voor aan de muur, wonderschone verjaardagskronen en andere lieve cadeautjes uit mijn naaldviltatelier. Ik maak werk naar eigen ontwerp en op verzoek op maat. Alle droomwerkjes zijn van 100% verantwoorde wol en helemaal handgemaakt. Wil je zelf ook leren naaldvilten? Kom dan een keer meedoen tijdens een workshop waarbij je je eigen verjaardagskroon of Droomwerk voor aan de muur maakt!

www.instagram.com/droomwerkje

Ecotastisch

Bij ons vind je duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten voor jezelf, je kind en je partner. Heerlijk ruikende shampoobars, shavingbars, maar ook deodorant en tandpasta. Wasbare wattenschijfjes, scheermessen en bamboe tandenborstels. Kortom heel veel producten om te verzorgen met hart voor het milieu. Daarnaast verkopen we super leuke duurzame tuincadeautjes..

www.ecotastisch.nl

Gaea

Met Gaea kiezen we voor verbinding; met je kind, met elkaar en met moeder natuur. Door middel van natuurlijke spelmaterialen connectie maken met de basis. In de huidige tijd van snel consumeren en fantasieloos spelmateriaal willen we het verschil maken. We willen je uitdagen en je fantasie prikkelen met mooie natuurlijke spelmaterialen voor kinderen en volwassenen. Spelend ontdekken, beleven en verbinden.

www.gaea.nl

Gebarenstem

Babygebaren, kindergebaren, iedereen kan gebaren!

www.gebarenstem.nl

Grennn.nl

We ontwerpen en produceren handgemaakt speelgoed voor kinderen. We streven naar duurzame, tijdloze en unieke ontwerpen van de beste kwaliteit die op zichzelf staan ongeacht de trend. Het uitgangspunt bij onze ontwerpen is de belevingswereld van het kind.

www.grennn.nl

HandGemaaktDuurzaam

Duurzame en gerecyclede artikelen gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wasbaar Keukenrol, Wasbare Billendoekjes/Snoetenpoetsers/Toiletpapier, Wasbare Make-Up pads, Wasbare Koffie- en Theefilters, Kadokatoen en Vuurstarters zijn ónze specialiteiten..

www.handgemaaktduurzaam.nl

Hannah Illustreert

Duurzame geboortekaartjes, trouwkaarten en wenskaarten.

www.hannahillustreert.com

Het Houtlokael

Het Houtlokael ontwerpt en vervaardigt gepersonaliseerde houten lampen. Hét mooiste cadeau voor de geboortekamer of voor een andere speciale gelegenheid. Elke lamp wordt op bestelling gemaakt en direct vanuit ons atelier in Alkmaar verstuurd.

Daarnaast is Het Houtlokael verschillende samenwerkingen aangegaan voor het project van ‘de Toverlamp’. In deze lamp kunnen verschillende afbeeldingen makkelijk in- en uitgeschoven worden zodat je eindeloos kunt variëren en nooit uitgekeken raakt. De afbeeldingen zijn getekend door verschillende Nederlandse illistratoren.

www.hethoutlokael.nl

Hidden Disabilities Sunflower

Niet alle beperkingen zijn zichtbaar, sommige zijn verborgen en niet direct herkenbaar. Het dagelijks leven met een verborgen beperking kan voor veel mensen veeleisend zijn maar het kan voor anderen moeilijk zijn om de uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt te herkennen, erkennen of begrijpen.

Wij staan op het MoenFestival met Hidden Disabilities om de Sunflower kenbaarheid te geven. We geven keycords weg en gaan graag met je in gesprek!

www.hiddendisabilities.com/nl/

Hippe Wolfjes

Hippe Wolfjes is een webshop met Scandinavische kinderkleding: ecologisch en biologisch! De collecties zijn kleurrijk, tijdloos, voor jongens en meisjes maar ook genderneutraal. De duurzame Scandinavische kinderkleding is niet alleen mooi om te zien, maar draagt ook heerlijk zacht en comfortabel. Ideaal om in te spelen! De kwaliteit is buitengewoon goed en kan zo worden doorgegeven aan een ander kindje.

www.hippewolfjes.nl

HOI Footwear

Vegan sneakers and handmade apparel.

www.hoifootwear.nl

Houtatelier Hamer en Zaag

In ons houtatelier Hamer en Zaag maken wij items van hout voor de seizoenstafel. We zullen vanalles wat meebrengen naar de beurs, houten kalenders, seizoenstafels, kaartenhouders, verenhouders jaarringen en uiteraard ook de stekers.

www.hamerenzaag.nl

ikdraag.nl

Voor alles wat met dragen te maken heeft. Draagdoeken, ergonomische dragers, slingringen, draagjassen, draagcovers, ringslings en meer!

www.ikdraag.nl

InBloei

Ik ben Laura en neem je mee naar buiten om de natuur binnen in jezelf te ontmoeten. Ik organiseer en begeleid met heel veel liefde wilde bosbad sessies -en wandelingen, rituelen, ceremonies en cirkels passend in deze (nieuwe) tijd.

Vandaag kun je mijn stand bezoeken voor een goed gesprek, je inschrijven voor de gratis InBloei cirkel en te shoppen voor een mooie met aandacht gevulde InBloei ‘Vier het leven’ box, waarmee je vorm kunt geven aan jouw natuur altaar en jaarfeest ritueel. Ook neem ik mijn Wilde bloemen confetti en andere natuur geïnspireerde gifts mee. Kom je langs? Dan luister ik graag naar jouw verhaal en vertel ik je graag over wat ik doe. Ook kun je je aanmelden voor een sessie, ritueel of ceremonie met een speciaal festival tarief en kun je je opgeven om gratis te komen meedoen aan de speciale MoenFestival editie van de Wilde Bosbad wandeling. Ik ontmoet je graag 3 juni.

Over InBloei
InBloei is een natuur gedragen plek voor een cyclisch leven in verbinding met Moeder natuur. Voor vrouwen. Voor jou. In alle seizoenen van jouw leven. Voor het meisje, de moeder, de wilde -en de wijze vrouw. Ze is opgericht met de overtuiging dat als jij je verbindt met de helende kracht van de natuur en je afstemt op haar voedende ritmes en de natuurlijke cyclus, zij jou helpt herinneren aan wie jij bent om zo expressie te geven aan het leven wat in jou aanwezig is.

Ben je benieuwd naar InBloei en wil je meer weten? Breng me een bezoekje op mijn website of op instagram.

www.coachinginbloei.nl

In de wikkels

Wikkels zet je in bij verschillende gezondheidsklachten of ter ontspanning en geborgenheid. Tijdens het MoenFestival hebben we wikkels voor baby’s, kinderen en volwassen, oliën en bijenwasplaaten bij ons.

www.indewikkels.nl

JETPAQ

Voor de allerkleinste mensen op aarde ging JETPAQ op zoek naar de aller-aller-ALLER zachtste materialen. Wol om je mini mensje in warm te houden, juist in de eerste dagen van zijn/haar leven. Inmiddels hebben we baby-, kinder-, dames- en heren-wolletjes!

www.jetpaq.com

Juul&Soof

Juul&Soof staat voor eerlijke handgemaakte kinderkleding. Wollen, linnen en katoenen kleding met een vintage uitstraling en bijzondere details. We bieden een comfortabele tijdloze collectie van 100% natuurlijke materialen. Naast kleding maken we ook een kleine collectie speelgoed geïnspireerd op de natuur. Fantasie, natuurlijke materialen en open end play zijn hierbij onze uitgangspunten. En dat alles wordt met liefdevolle aandacht door moeder en dochter gebreid, genaaid en geborduurd.

www.juulsoof.nl

Katoen&Ko

Bij Katoen&Ko weten we het allang: menstrueren is wellicht niet de fijnste tijd van je cyclus, maar je kunt hem wel comfortabel maken! Wij hebben de fijnste producten in huis om jouw menstruatie duurzamer, zachter en frisser te maken. Zacht wasbaar maandverband of tampons, een vrolijke menstruatiecup, een natuurlijk sponsje of comfortabel ondergoed. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en comfortabel. Dat is fijn voor je budget, voor onze wereld en vooral voor jou! Welk comfort gun jij jezelf?

www.katoenenko.nl

Kindvriendelijk.nu

Hoe zou de wereld eruitzien als ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen?

Een boeiende zoektocht, opvoeden. Hoe wordt jouw kind zijn eigen wijze, dappere, vindingrijke zelf?

Met Hét kindvriendelijke inspiratieboek plof je op de bank en laat je je meevoeren door meer dan 125 boeiende verhalen, tips en weetjes van kindvriendelijke organisaties en auteurs van Nederlandse bodem.

Dit zijn allemaal kindvriendelijke deelnemers zoals de Kindertelefoon, de Kinderombudsman, het Voedingscentrum, Jeugdeducatiefonds, Staatsbosbeheer, Natuurwijs, de Koningsspelen, Het Vergeten Kind, Raad van de Kinderbescherming, Kinderrechten.nu, etc.

NB. Het inspiratieboek wordt in augustus 2023 uitgebracht.

www.kindvriendelijk.nu

Kleine Duimpjes ~ Het Eco Winkeltje

Producten voor jong en oud met liefde voor mens, plant en dier. Ecologisch, fairtrade en zero waste staan bovenaan!

www.kleineduimpjes.nl

Kleine Schobbejak

Wij maken kinder- en dameskleding van natuurlijke materialen, allemaal (hand)gemaakt in Nederland. Bij het ontwerpen zijn wij geïnspireerd door de Waldorf wereld!

www.kleineschobbejak.nl

KrijgdeKleertjes

Kom wildruilen bij KrijgdeKleertjes! KrijgdeKleertjes heeft een website en ruim 30 ruilpunten door het hele land waar je kinderkleding kunt ruilen. Vandaag hoef je niet zelf iets in te leveren, maar mag je gewoon een leuk kledingstuk van onze waslijn halen of gezellig rondneuzen in de kledingbakken. We hebben kleding mee in de maten 50 t/m (jongeren)kleding in xl. Op = op Kom kennis maken met ons en kijk of er ook bij jou een ruilpunt in de buurt zit of start je eigen ruilpunt! Duurzaam en gezellig.

www.krijgdekleertjes.nl

Korner Bikes

Korner Bikes biedt racefietsen aan gemaakt van hout. Geen één fiets is hetzelfde, met dank aan het karakter wat ieder deeltje hout in zich meedraagt. Alle fietsen worden handgemaakt, met ondersteuning van een CNC-machine en andere professionele machines. Fietsen is uiterst comfortabel dankzij de eigenschappen van hout, het absorbeert trillingen en het materiaal voelt warm en aangenaam aan. Een heel geschikt materiaal voor fietsen dus en dit geeft je een unieke beleving wat ook niet onopgemerkt voorbij gaat in je omgeving. Een rijdend stukje kunst.

Made with love in The Netherlands

www.kornerbikes.com

Laveen

100% natuurlijke vitamines.

www.laveen.nl

Lieke van Mil Fotografie

Met liefde maak ik foto’s van jou, met oog voor de kleinste, maar belangrijkste, momenten. Dit kan zijn als je zwanger bent, je kindje net geboren is, of even stilstaan bij het feit dat je trots mag zijn op jezelf, door middel van een portret. Het leven gaat zo snel en je bent geneigd daarin mee te gaan. Tijdens mijn fotoshoot zorg ik ervoor dat je even de rust hebt om stil te staan, ik laat je genieten van het moment. En dat zie je terug op de foto’s. Intiem en liefdevol.

www.liekevanmil.nl

Luisterkind

Luisterkind is een methode om met kinderen, ongeboren baby’s, volwassenen en zelfs ook met dieren op afstand contact te leggen via het innerlijk kind. Bij vraagstukken de antwoorden naar boven te halen en wanneer het kan direct een verandering door te voeren.

* Jeanet Oonk – www.krachtvanluisteren.eu
* Erna Assies – www.ernazorgt.nl
* Mireille Cheung – www.luisterspriet.nl
* Judith Janssen – www.judith-janssen.net (vanaf zomer 2023)

made with YADE

Mindful Kids Illustraties, geeft kinderkamers een magische touch!

www.madewithyade.werkaandemuur.nl

MakayaShop

Bij MakayaShop is duurzaamheid belangrijk. Daarom hebben we een selectie van geweldige producenten die kwaliteit voorop stellen zodat ze lang meegaan. Onze producten zijn allemaal gemaakt in Europa om de ecologische voetprint te verkleinen.

www.makayashop.nl

Borstvoedingscentrum Memmemolke & borstvoedingwebshop ikgeefborstvoeding.nl

Alles om borstvoeding geven makkelijker te maken.
-Je kunt bij ons terecht met alle vragen wat met borstvoeding te maken heeft.
-Kort meekijken met een voeding.
-Voor het doormeten van je kolf.

Verkoop van:
-zakjes en bakjes om gekolfde moedermelk te bewaren.
-zoogkompressen; biologisch wegwerp en wasbaar.

Afhalen van:
-vooraf bestelde artikelen uit de borstvoedingwebshop www.ikgeefborstvoeding.nl

www.memmemolke.nl

MOM gemstone

MOM gemstone staat voor handgemaakte minimalistische armbandjes met een verhaal. De edelstenen vertegenwoordigen elk één of meerdere sterrenbeelden. Kies je eigen sterrenbeeld of combineer meerdere sterrenbeelden aan een armbandje voor een persoonlijk sieraad.

Bij alle sterrenbeelden passen één of meerder edelstenen. Ik heb hier een selectie in gemaakt zodat ik voor ieder sterrenbeeld een persoonlijk armbandje kan maken. Het is mogelijk om meerdere armbandjes te combineren of om speciaal op maat een familie armbandje te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen sterrenbeeld combineren met die van je kinderen of andere geliefde! Doordat er zoveel combinaties mogelijk zijn ontstaat er altijd een uniek sieraad met een verhaal!

De werking van edelstenen vind ik heel bijzonder. Daarom ontwikkel ik ook armbandjes met edelstenen die een bijdrage kunnen leveren en een boodschap uitdragen. Voor mij is de symboliek erachter het belangrijkste. Een armbandje kan werken als reminder voor de draagster. Wanneer kreeg ze het, van wie en waarom, het herinnert haar aan een bepaalde periode in haar leven of geeft haar kracht. Hoe mooi is dat? Om de armbandjes te vervaardigen maak ik gebruik van natuurzuivere edelstenen in combinatie met stevig kleur- en slijtvast macramédraad en verguld zilver of zilveren sluitkraaltjes. Voor mijn zoektocht naar mooie edelsteentjes bezoek ik mineralenbeurzen waar ik de mooiste steentjes kan vinden.

www.momgemstone.nl

Mooimentje

Bij Mooimentje kun je terecht voor de mooiste handgemaakte decoratiehangers, levensboomhangers, macramé hangers en altaartjes. Allemaal verwerkt met edelstenen. Ik neem ook tarotkaarten mee. Verder heb ik prachtige vintage straps voor aan je tas, telefoon of camera.

Tot zaterdag… ik heb er zin in!!

www.mooimentje.nl

Moos Tassen

Moos maakt tassen met een verhaal, met veel liefde voor het vak. Het leer is afkomstig van oude banken, stoelen of andere leren producten. Maar we gebruiken ook restleer uit de industrie. Dat maakt elke Moos Tas uniek!

www.moostassen.nl

Natuurlijk Slapen met Alpa Bedden

Slapen tussen de zachtste merino haren, heerlijke wollen onderdekens en kasjmier bovendekens of een soepel camel of dons dekbed? Of ben je op zoek naar een heerlijke onderdeken of bovendeken voor, wieg, ledikant of peuterbed? Naast onze keuze uit diverse matrassen en bodems kun je tevens geheel vrijblijvend een bezoek brengen in de duthut in Driebruggen waar u op het gemak alles kunt uitproberen. Bij ons vind je tegen betaalbare prijzen, alles voor natuurlijk slaapcomfort voor het hele gezin.

www.alpabedden.nl

NGD Care

NGD Care maakt natuurlijke voedingssupplementen voor dieren ontwikkeld door dierenarts en apotheker.

www.natuurlijkgezondedieren.nl

Oermensjes

Voor natuurlijk opgroeien ben je bij Oermensjes aan het juiste adres. Bij Oermensjes vind je onder meer houten speelgoed van Ostheimer, Holztiger en Grapat. Maar ook verzorgingsproducten en knutselmaterialen op basis van natuurlijke ingrediënten zoals Okonorm, Sheepish Grins Stockmar en We Love The Planet. Daarnaast een groot assortiment barnsteen armbandjes en kettingen, zowel voor je kinderen als voor jezelf. Bij Oermensjes slaag je ook als je lekvrije drinkbekers en stootvaste broodtrommels zoekt zoals yumbox, klean kanteen, drink in the box en diverse lunchzakjes. Tenslotte nemen we alles mee voor je seizoenstafel; ansichtkaarten, kaarsjes, mooie houders en veel verschillende stekers. Kom lekker snuffelen en advies vragen, het Oermensjesteam helpt je graag.

www.oermensjes.nl

Okae for Kids

Okae for Kids is dé winkel voor gezonde voeding voor kinderen. Je vindt er 100% biologische voeding, zoals kinderthee, fruitpoeder en spreads voor op brood. Daarnaast zijn er ook allerlei leuke en duurzame kook- en bakspullen te koop zoals speciale kindermessen, handgemaakte kookschortjes, keukenhulpjes, bakvormen en herbruikbare rietjes. Ook voor schoolspullen zoals lekvrije Camelbak drinkflessen en Yumbox lunchtrommels kan je bij Okae for Kids terecht.

www.okaeforkids.nl

PandaYoga & Oils by Renee

Ervaar de kracht van de natuur met 100% pure essentiële oliën.

Kom langs bij onze stand en krijg waardevolle informatie over de vele mogelijkheden en toepasbaarheid van essentiële oliën ter ondersteuning en voor dagelijks gebruik. Laat je vandaag verrassen door de inzetbaarheid van essentiële oliën en kom (samen met je kind) een aantal duurzame en 100% natuurlijke producten zelf maken bij onze workshoptafel.

Met opgedane inspiratie zijn deze mooie producten gemakkelijk thuis ook te maken.

Daarnaast hebben wij een mooie verbinding gemaakt tussen (kinder)yoga en essentiële oliën.

Via het blote voetenpad en de voetbadjes wandel je zaterdag richting onze kraam en kom je meer over ons en deze mooie producten te weten.

www.pandayoga.nl

Papoutsi Shoes

Een schoen die past, om nagenoeg elke voet.
Een schoen die jouw beweging volgt.
Een schoen als een tweede huid.
Een schoen wat voelt als beschermd lopen op blote voeten.
Een schoen die om ieders (levens)stijl heen danst.
Een schoen die je vergeet uit te doen.

Maat 18-44 / Handgemaakt in NL / Natuurlijk gelooid leer.

Barefoot luxury, happy feet, happy you.

www.papoutsi.nl

Pure Generaties

Moeder Daphne, (orthomoleculair voedings-, EMBloedtest- en Suppletietherapeut + Orthomoleculair hormoonspecialist) en Dochter Kim (healthy lifestyle coach, orthomoleculair hormoonspecialist, suppletieadviseur, foodblogger) vormen samen Pure Generaties. Ze organiseren lezingen, geven workshops, helpen mensen met met name lichamelijke klachten in de praktijk voor orthomoleculaire therapie van Daphne, alwaar ook EMBloedtesten worden afgenomen. Op hun website www.puregeneraties.nl vind je alles op het gebied van een gezonde lifestyle; blogs, recepten en in hun webshop shop je direct onder andere; (kinder)supplementen, gezonde (glutenvrije/suikervrije/exorfinevrije) voeding, biologische theeën, Soof siropen, cadeautjes (ook voor kinderen ) en natuurlijke lichameljke verzorgingsproducten.

www.puregeneraties.nl

PurperMoon

PurperMoon is een klein (slow process) atelier in handgeverfde duurzame breiwol en accessoires. Er wordt voornamelijk gewerkt met 100% biologische onbewerkte wol (van o.a. Nederlandse schapen) en geverfd met planten/kruiden en voedselkleurstof zonder chemische toevoegingen. PurperMoon ontwerpt ook eenvoudige breipatronen voor baby/kind, die zeer geschikt zijn voor de beginnende breister. Tevens verkoopt PurperMoon breipakketjes bestaande uit wol, naturel of geverfd in eigen atelier, incl. brei of haakpatroon.

Nieuw zijn de speeltasjes met hand gebreide (of gehaakte) Waldorf speeltjes en diverse kleine hebbedingetjes die het vooral voor fantasie kinderspel en op de seizoenstafel erg leuk zijn. Hand gebreide producten en zelf-maak pakketjes die niet meer op voorraad zijn, kunnen altijd nabesteld worden. Alle breiwol van PurperMoon is mulesing-vrij en wordt vervaardigd met respect voor mens, dier en Moeder Natuur.

www.facebook.com/purpermoon

Puur Foundation

Puur Foundation op het MoenFestival

Op 3 juni 2023 zijn wij van Puur Foundation weer van de partij in Doorwerth! Puur Foundation is een stichting die zich bezighoudt met veilige en respectvolle geboortezorg in Gambia. Al bijna 12 jaar werken we intensief samen met geboortezorgmedewerkers uit Gambia. Veilige en respectvolle zorg is daar niet vanzelfsprekend. Door gebrek aan middelen en kennis is er onnodige sterfte bij moeders en baby’s.

Door het geven van trainingen, sturen van restanten kraampakketten en andere medische materialen (veelal hier over en op de nominatie weggegooid te worden) hebben we al veel kunnen bereiken. Puur Foundation wordt volledig gedreven door een heel divers team van vrijwilligers, allemaal met een hart voor de geboortezorg in Gambia.

We zamelen restanten kraampakketten in en sturen dit per container naar Gambia. We sturen alleen wat ze daar niet kunnen krijgen en wat bijdraagt aan veilige geboorte zorg. We zijn selectief in wat en hoe we het verschepen. Om dit te bekostigen kopen we tijdens onze reizen stoffen in en maken hier allerhande artikelen van. Upcycling en nieuwe items. Door de verkoop hiervan kunnen we de kosten dekken van de zendingen. Ons doel voor het komende jaar is de geboorte afdeling in Bwiam General Hospital te verbouwen. We kunnen dus alle hulp goed gebruiken.

Op het MoenFestival herken je ons aan de bonte kleuren. We verkopen van alles. Van zonnehoedjes tot stoelen en van haarbanden tot torsodoeken. Wil je leren torsodragen? Dat kan dat ook. Ellen van de stichting is ook draagconsulent en leert je het torsodragen met alle liefde. Alles is gemaakt door vrijwilligers en de volledige opbrengst is voor de kliniek.

Mocht je nog wat over hebben uit je kraampakket? Dan worden wij daar heel blij van. Lever het dan bij ons in en als dank krijg je een lot. Hiermee maak je kans op een leuke prijs. Zo kunnen we samen het verschil maken.Veilig, respectvol, duurzaam en leuk!

Wij kijken er naar uit.
Team Puur Foundation

www.facebook.com/puurfoundation

rare vogel

rare vogel neemt je mee tijdens haar vlucht. Zie wat haar verwonderd, de mogelijkheden die ze ontdekt, de creativiteit die zich ontvouwt. We halen onze inspiratie uit onze omgeving, willen dichter naar de oorsprong en zijn een beetje eigenwijs en héél erg nieuwsgierig, waardoor we alles het liefst zelf willen maken en creëren. Deze ontdekkingsreis resulteert in o.a. kinderspeelgoed, gebruiksvoorwerpen, interieur objecten/accessoires, en kunstobjecten.

Leuk om jullie 3 juni te ontmoeten! Voor ons een bijzondere dag, het eerste live event voor rare vogel!

Roos Stelloo Illustraties

Roos Stelloo maakt handgetekende illustraties zacht van kleur met aquarel en potlood. Haar natuurlijke en vrolijke illustraties zijn terug te vinden op kaarten, posters, zaadzakjes, prentenboeken en op maat gemaakte familieportretten.

www.roosstelloo.nl

Schaapje schaapje...

Schaapje schaapje… heeft de duurzaamste wollen (onder)kleding voor het hele gezin. Het merendeel is biologisch of heeft het EU-milieukeur. Diervriendelijkheid vinden wij heel belangrijk. Ons assortiment omvat verschillende merken bv Engel natur, Hocosa, JOHA, Linara, Jalfe, Shepherd, Eribé vesten uit Schotland en Cosilana. Je kunt bij ons terecht voor alle hemdjes, longsleeves, leggings, maar ook voor vesten, truien en sokken. Heerlijke omhulling voor je kind(je), jezelf en jouw partner. Mutsjes, sokken, rompertjes, borstvoedingshemdjes, leggings en alles wat je maar kunt bedenken van merinowol! Als je wilt dat wij iets voor de meenemen op 3 juni, dan kun je het van tevoren via de site bestellen. Houd hiervoor onze nieuwsbrief en socials in de gaten, dan weet je hoe het werkt.

www.schaapjeschaapje.nl

Sensazione Di Gusto (Taste Sensation)

Olijfolie Extra Vergine uit de bergen van prachtige Italië. Onze Pure olijfolie Extra Vergine is de eerste persing, ongefilterd en koud geperst. Hierdoor behoud de olie alles vitamines en voedingsstoffen. Kom langs en proef het zelf…

www.sensazionedigusto.com

Slaap. B.V.

Bij Slaap. kan je alles vinden voor gezond slapen, tussen de wol. Slaap. maakt gebruik van 100% Australische merinowol voor in bed. Onderdekens, bovendekens, kussens, wolreiniging, matrassen en lattenbodems, plus 100% katoenen beddengoed is te verkrijgen. Het katoen heeft Oeko-Tex keurmerk en de wol draagt het WoolMark label. Wil jij ook alles weten over gezond slapen voor wat betreft beddengoed, kom dan bij de stand van Slaap. of bezoek alvast @alies.slaapadvies of @goedwollig_bij_slaappunt op Instagram.

www.slaappunt.com

Slot Sofenstein en Kleine Knoest

Ken jij Slot Sofenstein al? Een geweldig kindertijdschrift vol spelletjes, lezen, puzzels, gedichten, yoga, koken, bakken en nog veel meer! Slot Sofenstein komt elk kwartaal uit, en beweegt met de seizoenen mee.

www.slotsofenstein.nl en www.kleineknoest.nl

SmilingBat

Bij SmilingBat vind je biologische baby- en kinderkleding dat mee groeit. Dankzij extra lange boorden kan een kledingstuk wel vier maten mee! De kleding heeft bonte afbeeldingen die grappig, fantasierijk en stoer zijn. De broekjes hebben genoeg ruimte voor wasbare luiers. Alle kleren worden met de hand gemaakt in Nederland. Volg op Instagram @SmilingBat om op de hoogte te blijven.

www.smilingbat.com

Speeltastisch

Bij ons vind je prachtige prentenboeken, gezellige spellen, uitdagende puzzels, tof buitenspeelgoed, verrassend open end speelgoed, leuke knutselspullen en geweldig mooi houten speelgoed. Kortom heel veel speelgoed voor een fantastische speelbeleving.

www.speeltastisch.nl

Stapperdestap

Unieke handgemaakte leren slofjes voor groot en klein. Alle slofjes worden door mijzelf ontworpen en gemaakt. Het leer is rest leer maar voor sommige gangbare kleuren moet ik gebruik maken van grotere lappen. Alle leer is volledig chroomvrij gelooid en vrij van schadelijke stoffen.

www.stapperdestap.com

Suus'Spirit Edelstenen

Vooral nieuwetijdsstenen, hangers, yoni eieren en mooie krachtvoorwerpen met edelstenen.

www.suusspirit.nl

VanThuys pindakaas

VanThuys is naast een wel héél mooi en lekker stel pindakazen ook mijn bijdrage aan een bewuste, transparante én eerlijke samenleving. Jaja… Zware kost hè! Maar wel erg belangrijk! Alle VanThuys pindakazen worden met aandacht gemaakt en bevatten geen ellende. Geen toegevoegde suikers, geen palmolie en geen conserveringsmiddelen. Alleen droog geroosterde pinda’s en eventueel wat heerlijke kruiden of smaakmakers. VanThuys pindakaas, pindakaas zonder ellende!

www.vanthuys.nl

Vereniging van Draagdoekconsulenten, experts op het gebied van dragen

Of je nieuw bent in dragen of al een ervaren drager bent. Bij de VDC kan je terecht voor advies voor een passend draagsysteem. Vanaf pasgeboren tot aan draagzakken voor kleuters, we hebben het in ons assortiment. Je bent van harte welkom om een of twee draagsystemen te passen en advies in te winnen. Daarnaast is ook onze doekendokter aanwezig voor (kleine) reparaties aan draagdoek en eventueel draagzakken. Indien het niet gelijk aangepast kan worden, krijg je advies wat te doen.

www.draagdoekconsulenten.nl

VENUS IS VEGAN

Vegan damesschoenen gemaakt van appelleer.

www.venusisvegan.com

Wasbaar & Zo ~ Darner Design

Bij Wasbaar & Zo vind je wasbare luiers en wollen kleertjes. Je vindt daarnaast de producten ook nog in 4 fysieke winkels. Je kunt bij ons ook luiers huren.

Darner design maakt wasbaar maandverband en inlegkruisjes van biologisch katoen en bamboe. Het zorgt voor jou comfort tijdens je menstruatie en voor het milieu.

www.wasbaarenzo.nl & www.darnerdesign.nl

With a touch of Rose

Heerlijke baby en kinderproducten om lekker te slapen en voor onderweg en ook mooie stijlvolle Home & Living producten, allemaal gemaakt van biologisch en Fairtrade katoen.

www.withatouchofrose.nl

Wollaa

Wollaa: Nederlands handgemaakt duurzaam babymerk van verantwoorde katoen gevuld met Nederlandse wol. De Wollaa’s stimuleren koestering en geborgenheid. De unieke eigenschappen van wol zijn: ventilerend, zacht, temperatuur-regulerend, verlaagt kans op astma en bronchitis, verhoogt diepere slaap en wasbaar in de wasmachine. Onze collectie bestaat uit: babynestje, speel/boxkleed, snoezelzak multi, snoezelzak moni en knuffel. De katoen is biologisch en GOTS gecertificeerd of heeft het Oeko-Tex 100 keurmerk. Het garen is gemaakt van PET-flessen. De wol wordt gereinigd met soda en betrekken we van lokaal diervriendelijke schapenhouders. De Wollaa’s zijn voor 99,9% natuurlijk afbreekbaar en worden gemaakt in een Nederlands naaiatelier met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door de keuze van de materialen en de wijze van productie werken we met een laag mogelijke foodprint.

www.wollaa.nl

YARO_madewithlove

Mijn naam is Fela en ik ben de maker achter @yaro_madewithlove. Van het maken van pittenzakjes voor mijn eigen kinderen, in leukere kleuren en inhoud dan ik zo’n 6 jaar geleden in de winkel kon kopen, is het uitgelopen naar al heel veel duurzaam gemaakte warmte- en speelzakjes bij anderen thuis. Ik vind het belangrijk te werken met biologische en gecertificeerde materialen, de kids van tegenwoordig hebben al genoeg dus als ik er iets bij maak moet dat wel goed zijn voor hun wereld van later.

Naast warmte- speelzakjes maak ik:
-Slingers
-Prikviltkussens
-Maskers
-Kamerhangers
-Kronen
-Kussenhoezen

En alles waar ik zin in heb om te maken. Kijk vooral even op de insta en laat me weten wat ik zeker mee kan nemen voor je. Leuk jullie daar te ontmoeten!

YARO_madewithlove

 
Wildling Shoes
Babybum
Katoen&Ko
Taxi de Vrije Vogel
Jouw advertentie hier?
PR-bureau De Perswinkel
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox