Organisatie

Petra Mengerink - Hospes

Het festival wordt georganiseerd door mij 🙂 Petra Mengerink – Hospes. Ik ben getrouwd met Dennis en we hebben drie dochters (2004, 2006 en 2010).

Het eerste festival vindt plaats op zaterdag 11 juni 2022 (oorspronkelijk zou dat 6 juni 2020 zijn). Daarvoor heb ik 10 jaar de Ouders Natuurlijk beurs georganiseerd.

De eerste editie van de beurs vond plaats in Enschede op zondag 15 november 2009. Deze organiseerde ik samen met Kirsten Minnen. We wilden mensen heel graag laten zien dat je ook op een andere manier met baby’s en kinderen om kunt gaan. En we wilden heel graag producten laten zien die je destijds nog niet veel in winkels kon vinden, zoals draagdoeken en wasbare luiers. Die allereerste keer ging het al over natuurlijk ouderschap en daarbij een zo natuurlijk mogelijke levensstijl. Na deze eerste editie heeft Kirsten besloten te stoppen met de organisatie van de beurs (we hebben veel geleerd van deze eerste keer ;-)).

In 2011 ben ik alleen verder gegaan. Het is weer klein begonnen bij het Van der Valk hotel in Duiven. Deze tweede editie ging al beter, ik wist waar ik op moest letten.

In 2012 ben ik met de beurs verhuisd naar het toenmalige Golden Tulip hotel Doorwerth (nu Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem). In 2014 is er een tweede editie van de beurs bijgekomen, de winter-editie. De Ouders Natuurlijk beurs vond twee keer per jaar plaats tot en met 2019.

Na 10 jaar Ouders Natuurlijk beurs was het tijd voor iets anders. Ik ben in die jaren ontzettend gegroeid en veranderd, net als mijn gezin. Na hele lange tijd twijfelen heb ik besloten om het uit te breiden en voor een nieuwe naam te kiezen. Dat is MoenFestival geworden. Dit festival richt zich op mensen die bewust en duurzaam (willen) leven. Het festival vindt één keer per jaar plaats, in juni. Wie weet zie ik je daar een keer!

Petra Mengerink
Staringstraat 15
7061 XZ Terborg
Tel: 06-20857807
E-mail: info@moenfestival.nl
KvK nummer : 09161304

Krijg je een mailtje van Anne van Kan over het festival? Dat klopt! Anne stuurt graag mailtjes als ze leuke dingen tegenkomt die bij het festival passen en ze helpt al een paar jaar tijdens de Ouders Natuurlijk beurs en dit jaar ook bij het MoenFestival.

 
Wildling Shoes
Jouw advertentie hier?
PR-bureau De Perswinkel
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox