Standhouders

Natuurlijk Ouderschap

Terug naar alle standhouders

KLOMP! STUDIO

Een app waarin ieder kind op zoek kan gaan naar zijn of haar waarheid binnen zes KLOMP! Kids werelden: lichaam, voeding, ziel, wereld, ondernemen en creatie. Een app zonder scores, vol leuke 2D-animaties waar een kind zichzelf in zijn eigen tijd en ruimte kan blijven ontwikkelen en waar ‘vanzelfsprekendheid’ kan verwonderen, zelfs als de tablet is uitgeschakeld.

Meer informatie: www.klompkids.com

De Wereldtrein

Ontdek de wereld vanuit huis! Met ons initiatief De Wereldtrein besteden we aandacht aan bewuster reizen (en leven). Samen met kinderen (4+) ontdek je de wereld vanuit huis met onze interactieve boekjes. Op een speelse manier ‘bezoeken’ we de bestemming en leer je meer over het land. Ook geven we Duurzaam op Reis workshops en lees je over duurzame projecten wereldwijd.

Meer informatie: www.dewereldtrein.nl

Koos de Koala

Ga mee op avontuur in de natuur met Koos! Koos is een lieve en dappere koala die kinderen op een speelse manier betrekt bij verschillende natuurthema’s. Door middel van inspiratie, educatie en actie leren kinderen dat ze meer kunnen doen voor de aarde dan ze misschien denken. In de Koos de Koala stand vind je toffe duurzame items voor kinderen; denk aan het interactieve voorleesboek ‘Koos zoekt een huis’, duurzaam geproduceerde koala sokken voor het hele gezin en een Giga Grote kleurposter! Ook vertelt het enthousiaste team graag meer over de bijzondere missie van Koos en nomineer de basisschool van je kinderen voor het interactieve ‘AardeWijs’ lesprogramma.

Meer informatie: www.koosdekoala.nl

Droomdiertjes

25 Liefdevolle metgezellen die kinderen en ouders helpen om samen te groeien in emotionele intelligentie. Met speelse, educatieve en praktische tools gericht op mentaal, emotioneel welzijn, kunnen gezinnen deze waardevolle lessen gemakkelijk integreren in het drukke gezinsleven. De droomdiertjes inspireren ouders om bewuste opvoeders te zijn, terwijl ze samen met hun kinderen groeien naar een toekomst vol veerkracht, begrip, hoop en een diepe verbondenheid met zichzelf en anderen.

Meer informatie: www.droomdiertjes.nl

Bel illustraties

Bij Bel illustraties vind je authentieke, creatieve en handgemaakte producten. Ik werk met inkt en ecoline op papier, mijn illustraties zijn daardoor extra authentiek. Ik heb een geheel eigen stijl en verkoop mokken, borden, kaarten, zwangerschaps aftelkalenders, en meer producten met mijn illustraties erop. Ik illustreer ook op maat voor jou, denk hierbij aan familieportretten, geboortekaartjes, trouwkaarten etc.

Meer informatie: www.belillustraties.nl

Mamaenik

Hoi, ik ben Monique en ik begeleid moeder met jonge kinderen (0-7 jaar) om blijvend van fysieke en mentale klachten af te komen door middel van NEI therapie. Bij moeders kun je dan denken aan klachten als onzekerheid, vermoeidheid, stress of een vervelende bevalervaring. En bij kinderen aan moeite met slapen, huidproblemen zoals eczeem, reflux, driftbuien en onrust. Ik help zowel moeder als kind om zich weer blij en fijn in hun lichaam te voelen, zodat er weer rust en harmonie binnen het gezin ontstaat.

Meer informatie: www.mama-enik.nl

Wichtelvrouw

Mijn Wichtelpakketjes vol warme, lieve lichtpuntjes met unieke handgemaakte producten. Om je te laten ver-wonder-en en je te Wichtelen. Daarnaast verkoop ik ook mooie edelstenen, (houten) raamhangers, zoutlampen en handgemaakte kunstwerken van natuurlijke materialen. Ook verzorg ik kaartleggingen met intuïtiekaarten uit prachtige decks met magische boodschappen.

Meer informatie: www.wichtelvrouw.nl

Waldorf Inspiration

Kom naar het inspiratiekraampje van Waldorf Inspiration, en vind hier uitgebreide informatie over het antro-netwerk. Je kan natuurlijk ook langskomen om gezellig te kletsen of je meest prangende vragen over antroposofie of de vrije school te stellen.

Meer informatie: www.everydaymommyday.com

Mawaho

Mawaho is de expert op het gebied van positie- en draagjassen, positie- en draagvesten, draagcovers en draagkleding (zoals de Mumsie draagtuinbroek). Het ruimste assortiment met persoonlijk advies.

Meer informatie: www.mawaho.nl

Wobbel

Wobbels stimuleren kinderen in hun spel en dragen bij aan kracht en balans. Het wobbelboard ondersteunt op een speelse en doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en evenwicht. Kom het vandaag zelf ervaren bij de wobbelplayground.

Meer informatie: www.wobbel.nl

ikdraag.nl

Ikdraag.nl staat dit jaar op Moen met allemaal leuke draagkadootjes voor in de zak of onder de boom. Denk aan de leukste ballonballen, snoezige poppendragers, maar ook voor jou neemt ikdraag.nl allemaal leuke inspiratiedingetjes mee. Uiteraard allemaal bruikbaar tijdens het dragen van jouw kindje.

Meer informatie: www.ikdraag.nl

Het Rozenvrouwtje

Het Rozenvrouwtje maakt uniek sprookjesachtige figuren en engelen van wol voor onder andere de seizoenstafel. Haar werk is geinspireerd op het ritme van de natuur, en de diverse jaarfeesten die gevierd worden op onder andere de vrije school. Ook verzorgt zij diverse workshops in haar atelier en op locatie voor groepen.

Meer informatie: Facebook

Gaea

Ons Mandalabord met edelstenen is naar eigen inzicht in te vullen en te gebruiken met de kleurrijke schatten van de natuur. Met het Sensorybord ervaar je de karaktereigenschappen van de 4 natuurelementen. Wij dragen met ons spelmateriaal een missie uit: spelend ontdekken, beleven en verbinden.

Meer informatie: www.gaeakids.nl

Little Things

Bij Little Things brengen wij de mooiste en meest duurzame fysieke producten samen met het vergaren van kennis, kunde en inspiratie. Little Things, onze mooie winkel in Arnhem, waar we mensen graag blij maken met kleine dingen, duurzaam, met veel liefde uitgezocht en gemaakt door mensen die hiervoor betaald worden voor wat het echt waard is. Binnen de Little Things Academy bieden wij workshops, coaching, kennis en inspiratie.

Meer informatie: www.littlethingsonline.nl

Natural Mom

Met Natural Mom wil ik graag de wereld een stukje beter maken, je kennis laten maken met fijn duurzaam en meestal ook nog handgemaakt (houten)speelgoed. Ook verkoop ik duurzame kledingmerken en laat ik je graag zien hoe je dit met elkaar kunt combineren.

Pippiluna

Bij PIPPILUNA geloven we in een wereld waarin iedereen welkom is. Die visie vind je terug in het antroposofisch geïnspireerde assortiment: van knutselspullen, alles om te vilten, ansichtkaarten, vertelkaarten en boeken, tot speelgoed, zonnekindpoppen, moois voor op de seizoenstafel en nog veel meer hebbedingetjes. Wij hebben zin om jullie te ontmoeten!

Meer informatie: www.pippiluna.com

GroenerGroeien

Als vrijeschooljuf heb ik van dichtbij creatieve ontwikkeling mogen volgen. In mijn stand vind je onder andere mijn knutselboek waarvoor ik mijn kennis en ervaring heb omgezet in razendleuke en zjnnige knutselwerkjes met duurzaam en toegankelijk materiaal. Een uniek boek vol werkjes en achtergrondinformatie voor kinderen, opvoeders en leerkrachten!

Meer informatie: www.groenergroeien.nl

Schaap en Draak

Groot aanbod handgeverfde nonsuperwash garens, spin-viltwol. Naturel als handgeverfd voor warme truien, broekjes, sjaals, dekens, sokken en luieroverbroekjes. Kleine collectie West Yorkshire spinners en wolverf/spinners van Ashford.

Meer informatie: www.schaapendraak.nl

Ecotastisch

Natuurlijke verzorgingsproducten voor jezelf, je kind en je partner. Heerlijk ruikende shampoobars, shavingbars, maar ook deodorant en tandpasta. Wasbare wattenschijfjes, scheermesjes en bamboetandenborstels. Kortom heel veel producten om te verzorgen met hart voor het milieu. Daarnaast ook leuke duurzame tuincadeautjes.

Meer informatie: www.ecotastisch.nl

Anna’s Atelier

Wanneer je op zoek bent naar sfeervolle en vrolijke speel- leermaterialen, dan ben je bij Anna’s Atelier aan het juiste adres. Van dagritmekaarten tot het allerleukste vriendenboekje. Allemaal handgemaakt met heel veel liefde en plezier!

Meer informatie: www.annasatelier.nl

Okae for kids

Op zoek naar gezonde voeding voor je kind? Bij Okae for Kids vind je allerlei lekkere en handige producten die je hierbij gaan helpen, zoals Kinderthee (winnaar Gezonde Innovatie Award 2022), speciale kindermessen, mooie bakvormen, heerlijke fruitpoeders en voedzame groentepoeders. Alle producten zijn bovendien 100% biologisch.

Meer informatie: www.okaeforkids.nl

Papoutsi Shoes

Papoutsi shoes zijn (Barefoot) schoenen met een glimlach. Handgemaakt in eigen atelier in Den Haag. In de maten 18 – 44. In 14 kleuren en 3 modellen. Natuurlijk (plantaardig) gelooid leer. Voor buiten gebruik (en natuurlijk) binnenshuis. Nieuw! Papoutsi Padots (nopjes) en Nieuw! RE-SOLE SERVICE.

Meer informatie: www.papoutsi.nl

Smiling Bat

Unieke stoffen vol magie en fantasie. Maak er zelf iets moois van, of laat iets speciaal voor jou maken. Ook versier je je huis met een muurhanger of vlaggenlijn. Of verwarm jezelf met een muts, sjaal en handwarmers.

Meer informatie: www.smilingbat.com

A touch of Rose

De Baby & Kind collectie van With a touch of Rose biedt producten om heerlijk te slapen voor je kindje en voor samen onderweg. De Home & Living collectie bestaat uit mooie en praktisch producten voor thuis. En de sokken van Veraluna zitten heerlijk aan je voeten. Alles van biologisch en Fairtrade katoen.

Meer informatie: www.withatouchofrose.nl

HippeWolfjes

Hippe Wolfjes is de shop voor duurzame Scandinavische kinderkleding, met een ruim assortiment voor zowel jongens, meisjes als genderneutraal. De kleding is gemaakt van biologisch katoen, tijdloos en betaalbaar. Er is kleding voor de allerkleinsten vanaf maat 50 t/m 164.

Meer informatie: www.hippewolfjes.nl

Schaapje Schaapje

Bij Schaapje schaapje.. verkopen we al sinds 1996 de fijnste merino wollen kleding voor het hele gezin. Mooie basis laagjes voor baby’s en opgroeiende kinderen. Ook voor (borstvoedende) moeders hebben we fijne hemdjes en leggings. Maar ook mannen kunnen bij ons terecht voor T-shirts, leggings en ook sokken.

Meer informatie: www.schaapjeschaapje.nl

De wonderzolder

De Wonderzolder is de plek waar we gek zijn op eerlijk, vernieuwend en mooi speelgoed. Jij ook? Klim dan omhoog, duik onze magische zolder op en laat je verwonderen. Maak kennis met prachtige merken zoals RICE, Haba, Crocodile Creek, Terra Kids en Kids at Work. Kom je een bezoek brengen aan onze stand? Tof! Laat je verwonderen.

Meer informatie: www.wonderzolder.nl