Standhouders

Voeding & Lifestyle

Terug naar alle standhouders

KLOMP! STUDIO

Een app waarin ieder kind op zoek kan gaan naar zijn of haar waarheid binnen zes KLOMP! Kids werelden: lichaam, voeding, ziel, wereld, ondernemen en creatie. Een app zonder scores, vol leuke 2D-animaties waar een kind zichzelf in zijn eigen tijd en ruimte kan blijven ontwikkelen en waar ‘vanzelfsprekendheid’ kan verwonderen, zelfs als de tablet is uitgeschakeld.

Meer informatie: www.klompkids.com

De Wereldtrein

Ontdek de wereld vanuit huis! Met ons initiatief De Wereldtrein besteden we aandacht aan bewuster reizen (en leven). Samen met kinderen (4+) ontdek je de wereld vanuit huis met onze interactieve boekjes. Op een speelse manier ‘bezoeken’ we de bestemming en leer je meer over het land. Ook geven we Duurzaam op Reis workshops en lees je over duurzame projecten wereldwijd.

Meer informatie: www.dewereldtrein.nl

Koos de Koala

Ga mee op avontuur in de natuur met Koos! Koos is een lieve en dappere koala die kinderen op een speelse manier betrekt bij verschillende natuurthema’s. Door middel van inspiratie, educatie en actie leren kinderen dat ze meer kunnen doen voor de aarde dan ze misschien denken. In de Koos de Koala stand vind je toffe duurzame items voor kinderen; denk aan het interactieve voorleesboek ‘Koos zoekt een huis’, duurzaam geproduceerde koala sokken voor het hele gezin en een Giga Grote kleurposter! Ook vertelt het enthousiaste team graag meer over de bijzondere missie van Koos en nomineer de basisschool van je kinderen voor het interactieve ‘AardeWijs’ lesprogramma.

Meer informatie: www.koosdekoala.nl

Droomdiertjes

25 Liefdevolle metgezellen die kinderen en ouders helpen om samen te groeien in emotionele intelligentie. Met speelse, educatieve en praktische tools gericht op mentaal, emotioneel welzijn, kunnen gezinnen deze waardevolle lessen gemakkelijk integreren in het drukke gezinsleven. De droomdiertjes inspireren ouders om bewuste opvoeders te zijn, terwijl ze samen met hun kinderen groeien naar een toekomst vol veerkracht, begrip, hoop en een diepe verbondenheid met zichzelf en anderen.

Meer informatie: www.droomdiertjes.nl

Bel illustraties

Bij Bel illustraties vind je authentieke, creatieve en handgemaakte producten. Ik werk met inkt en ecoline op papier, mijn illustraties zijn daardoor extra authentiek. Ik heb een geheel eigen stijl en verkoop mokken, borden, kaarten, zwangerschaps aftelkalenders, en meer producten met mijn illustraties erop. Ik illustreer ook op maat voor jou, denk hierbij aan familieportretten, geboortekaartjes, trouwkaarten etc.

Meer informatie: www.belillustraties.nl

Nienke’s Kleine Keuken

Bij Nienkes Kleine Keuken vind je heerlijke en eerlijke biologische taartjes en andere lekkernijen. Alles is volledig plantaardig, zonder gebruik van glutenhoudende producten en uitsluitend gezoet met natuurlijke suikers.

Meer informatie: Instagram

Fronneke Duurzaam

Fronneke geeft een tweede leven aan materiaal dat een ander weggooit. We hebben een eigen hippe babylijn (t/m maat 86) ontwikkeld. Daarnaast maken we kussens, tassen, vlaggenlijnen, herinnerings- & lifestyleproducten van wollen dekens, zeil reclamebanners, winterjassen of gordijnen. Neem je eigen materiaal mee en we maken voor jou een maatwerkproduct.

Meer informatie: Facebook

Yourdailyteacup

Bij Yourdailyteacup gaan we voor de complete theebeleving. Wij verkopen meer dan 160 soorten losse thee, verschillende thee cadeaus, thee accesoires en servies. We hebben daarnaast kwalitatieve thee in het gemak van een zakje. Kortom voor iedere theeliefhebber wat wils! Naar het MoenFestival nemen wij een gevarieerd aanbod mee.

Meer informatie: www.ydtc.nl

Little Things

Bij Little Things brengen wij de mooiste en meest duurzame fysieke producten samen met het vergaren van kennis, kunde en inspiratie. Little Things, onze mooie winkel in Arnhem, waar we mensen graag blij maken met kleine dingen, duurzaam, met veel liefde uitgezocht en gemaakt door mensen die hiervoor betaald worden voor wat het echt waard is. Binnen de Little Things Academy bieden wij workshops, coaching, kennis en inspiratie.

Meer informatie: www.littlethingsonline.nl

Natural Mom

Met Natural Mom wil ik graag de wereld een stukje beter maken, je kennis laten maken met fijn duurzaam en meestal ook nog handgemaakt (houten)speelgoed. Ook verkoop ik duurzame kledingmerken en laat ik je graag zien hoe je dit met elkaar kunt combineren.

My Tower Garden

Het hele jaar door zelf jouw groente, fruit, kruiden en bloemen kweken, zelfs in de winter of met slecht weer? Dit kan met de verticale kweektoren van My Tower Garden. Kom deze veelzijdige kweektoren vandaag bewonderen. Daarnaast biedt My Tower Garden ook workshops moestuinieren, vergroening en educatie op scholen aan.

Meer informatie: www.mytowergarden.nl

Ecotastisch

Natuurlijke verzorgingsproducten voor jezelf, je kind en je partner. Heerlijk ruikende shampoobars, shavingbars, maar ook deodorant en tandpasta. Wasbare wattenschijfjes, scheermesjes en bamboetandenborstels. Kortom heel veel producten om te verzorgen met hart voor het milieu. Daarnaast ook leuke duurzame tuincadeautjes.

Meer informatie: www.ecotastisch.nl

Okae for kids

Op zoek naar gezonde voeding voor je kind? Bij Okae for Kids vind je allerlei lekkere en handige producten die je hierbij gaan helpen, zoals Kinderthee (winnaar Gezonde Innovatie Award 2022), speciale kindermessen, mooie bakvormen, heerlijke fruitpoeders en voedzame groentepoeders. Alle producten zijn bovendien 100% biologisch.

Meer informatie: www.okaeforkids.nl

Globrystringur

Glóbrystingur staat voor duurzaamheid, met oog voor iedere schakel binnen het proces van schaap tot garen. In ieder vezel vind je een stukje Ijsland en voel je de verbondheid met de kracht van het land. Wollen producten die met niks dan liefde en vakmanschap voor jou met de hand worden gemaakt.

Meer informatie: www.globrystingur.com

Papoutsi Shoes

Papoutsi shoes zijn (Barefoot) schoenen met een glimlach. Handgemaakt in eigen atelier in Den Haag. In de maten 18 – 44. In 14 kleuren en 3 modellen. Natuurlijk (plantaardig) gelooid leer. Voor buiten gebruik (en natuurlijk) binnenshuis. Nieuw! Papoutsi Padots (nopjes) en Nieuw! RE-SOLE SERVICE.

Meer informatie: www.papoutsi.nl

A touch of Rose

De Baby & Kind collectie van With a touch of Rose biedt producten om heerlijk te slapen voor je kindje en voor samen onderweg. De Home & Living collectie bestaat uit mooie en praktisch producten voor thuis. En de sokken van Veraluna zitten heerlijk aan je voeten. Alles van biologisch en Fairtrade katoen.

Meer informatie: www.withatouchofrose.nl

Schaapje Schaapje

Bij Schaapje schaapje.. verkopen we al sinds 1996 de fijnste merino wollen kleding voor het hele gezin. Mooie basis laagjes voor baby’s en opgroeiende kinderen. Ook voor (borstvoedende) moeders hebben we fijne hemdjes en leggings. Maar ook mannen kunnen bij ons terecht voor T-shirts, leggings en ook sokken.

Meer informatie: www.schaapjeschaapje.nl

De wonderzolder

De Wonderzolder is de plek waar we gek zijn op eerlijk, vernieuwend en mooi speelgoed. Jij ook? Klim dan omhoog, duik onze magische zolder op en laat je verwonderen. Maak kennis met prachtige merken zoals RICE, Haba, Crocodile Creek, Terra Kids en Kids at Work. Kom je een bezoek brengen aan onze stand? Tof! Laat je verwonderen.

Meer informatie: www.wonderzolder.nl

De Voet-specialist

Ervaar pijnvrij en in vrijheid bewegen! De X10D traint, corrigeert en optimaliseert het natuurlijke looppatroon. Door de natuurlijke pasvorm en flexibiliteit laat de Leguano barefoot schoen en de Panda sandaal voeten verbinding maken met de aarde en bewegen zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie: www.voet-specialist.nl