Standhouders

Op deze pagina vind je alle deelnemende bedrijven met een stand op het festival.
Wie breng jij een bezoekje?

Liever per thema de standhouders bekijken? Klik dan op het icoon van betreffende thema:

icon_voeding_lifestyle_sage

Voeding &
Lifestyle

natuurlijk_ouderschap_terra.svg

Natuurlijk ouderschap

icon_spiritueel_bewust_emerald

Spiritueel
bewust

KLOMP! STUDIO

Een app waarin ieder kind op zoek kan gaan naar zijn of haar waarheid binnen zes KLOMP! Kids werelden: lichaam, voeding, ziel, wereld, ondernemen en creatie. Een app zonder scores, vol leuke 2D-animaties waar een kind zichzelf in zijn eigen tijd en ruimte kan blijven ontwikkelen en waar ‘vanzelfsprekendheid’ kan verwonderen, zelfs als de tablet is uitgeschakeld.

De Wereldtrein

Ontdek de wereld vanuit huis! Met ons initiatief De Wereldtrein besteden we aandacht aan bewuster reizen (en leven). Samen met kinderen (4+) ontdek je de wereld vanuit huis met onze interactieve boekjes. Op een speelse manier ‘bezoeken’ we de bestemming en leer je meer over het land. Ook geven we Duurzaam op Reis workshops en lees je over duurzame projecten wereldwijd.

Koos de Koala

Ga mee op avontuur in de natuur met Koos! Koos is een lieve en dappere koala die kinderen op een speelse manier betrekt bij verschillende natuurthema’s. Door middel van inspiratie, educatie en actie leren kinderen dat ze meer kunnen doen voor de aarde dan ze misschien denken. In de Koos de Koala stand vind je toffe duurzame items voor kinderen; denk aan het interactieve voorleesboek ‘Koos zoekt een huis’, duurzaam geproduceerde koala sokken voor het hele gezin en een Giga Grote kleurposter! Ook vertelt het enthousiaste team graag meer over de bijzondere missie van Koos en nomineer de basisschool van je kinderen voor het interactieve ‘AardeWijs’ lesprogramma.

Droomdiertjes

25 Liefdevolle metgezellen die kinderen en ouders helpen om samen te groeien in emotionele intelligentie. Met speelse, educatieve en praktische tools gericht op mentaal, emotioneel welzijn, kunnen gezinnen deze waardevolle lessen gemakkelijk integreren in het drukke gezinsleven. De droomdiertjes inspireren ouders om bewuste opvoeders te zijn, terwijl ze samen met hun kinderen groeien naar een toekomst vol veerkracht, begrip, hoop en een diepe verbondenheid met zichzelf en anderen.

Yamore

Uitsluitend ethisch verantwoorde edelstenen en mineralen, allemaal met de hand uitgezocht. Ook een groot assortiment barnsteen, Himalaya zoutsteen lampen en onze heerlijke Holistische Shea Butter.

Elsje de Jager

Ik help moeders met het creëren van Me-time. Me-Time voor moeders is geen luxe maar noodzaak. Moeders zijn de fundering van een gezin. Zit een moeder goed in haar vel dan heb je een moeder die voor haar gezin kan zorgen. Ik help moeders aan structuur, ik leer moeders zonder schuldgevoel voor zichzelf te leren kiezen en weer te verbinden met hun grootste verlangens.

Bel illustraties

Bij Bel illustraties vind je authentieke, creatieve en handgemaakte producten. Ik werk met inkt en ecoline op papier, mijn illustraties zijn daardoor extra authentiek. Ik heb een geheel eigen stijl en verkoop mokken, borden, kaarten, zwangerschaps aftelkalenders, en meer producten met mijn illustraties erop. Ik illustreer ook op maat voor jou, denk hierbij aan familieportretten, geboortekaartjes, trouwkaarten etc.

Mamaenik

Hoi, ik ben Monique en ik begeleid moeder met jonge kinderen (0-7 jaar) om blijvend van fysieke en mentale klachten af te komen door middel van NEI therapie. Bij moeders kun je dan denken aan klachten als onzekerheid, vermoeidheid, stress of een vervelende bevalervaring. En bij kinderen aan moeite met slapen, huidproblemen zoals eczeem, reflux, driftbuien en onrust. Ik help zowel moeder als kind om zich weer blij en fijn in hun lichaam te voelen, zodat er weer rust en harmonie binnen het gezin ontstaat.

Wichtelvrouw

Mijn Wichtelpakketjes vol warme, lieve lichtpuntjes met unieke handgemaakte producten. Om je te laten ver-wonder-en en je te Wichtelen. Daarnaast verkoop ik ook mooie edelstenen, (houten) raamhangers, zoutlampen en handgemaakte kunstwerken van natuurlijke materialen. Ook verzorg ik kaartleggingen met intuïtiekaarten uit prachtige decks met magische boodschappen.

Nienke’s Kleine Keuken

Bij Nienkes Kleine Keuken vind je heerlijke en eerlijke biologische taartjes en andere lekkernijen. Alles is volledig plantaardig, zonder gebruik van glutenhoudende producten en uitsluitend gezoet met natuurlijke suikers.

Waldorf Inspiration

Kom naar het inspiratiekraampje van Waldorf Inspiration, en vind hier uitgebreide informatie over het antro-netwerk. Je kan natuurlijk ook langskomen om gezellig te kletsen of je meest prangende vragen over antroposofie of de vrije school te stellen.

Noreloe

Noreloe heeft onder andere edelsteensieraden, zakstenen en edelsteensets. Verschillende maten, van baby tot volwassene, in diverse uitvoeringen. Laat de edelstenen jou ondersteunen waar nodig is, kies met je hart.

Fronneke Duurzaam

Fronneke geeft een tweede leven aan materiaal dat een ander weggooit. We hebben een eigen hippe babylijn (t/m maat 86) ontwikkeld. Daarnaast maken we kussens, tassen, vlaggenlijnen, herinnerings- & lifestyleproducten van wollen dekens, zeil reclamebanners, winterjassen of gordijnen. Neem je eigen materiaal mee en we maken voor jou een maatwerkproduct.

Tante Juul

Bij Tante Juul vind je prachtige handgemaakte sieraden voor vrouwen die van kleur en net even anders dan anders houden. Elk item is met liefde gemaakt en helemaal uniek.

Creative Alignment

Met mijn unieke, magische producten ondersteun ik lichtwerkers om hun stempel achter te kunnen laten op deze wereld. Ontdek meer over de kracht van het Soul Alignment kaartendeck en het Human Design geboorteboek om het pad van jouw levensmissie te bewandelen.

Mawaho

Mawaho is de expert op het gebied van positie- en draagjassen, positie- en draagvesten, draagcovers en draagkleding (zoals de Mumsie draagtuinbroek). Het ruimste assortiment met persoonlijk advies.

Wobbel

Wobbels stimuleren kinderen in hun spel en dragen bij aan kracht en balans. Het wobbelboard ondersteunt op een speelse en doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en evenwicht. Kom het vandaag zelf ervaren bij de wobbelplayground.

ikdraag.nl

Ikdraag.nl staat dit jaar op Moen met allemaal leuke draagkadootjes voor in de zak of onder de boom. Denk aan de leukste ballonballen, snoezige poppendragers, maar ook voor jou neemt ikdraag.nl allemaal leuke inspiratiedingetjes mee. Uiteraard allemaal bruikbaar tijdens het dragen van jouw kindje.

De Boekentas

Wij verkopen licht beschadigde en nieuwe boeken. Dit zijn boeken met een krasje, deukje of gevouwen bladzijde. Deze zijn net niet goed genoeg voor verkoop in de winkel, maar wel tegen kortingsprijzen bij deboekentas.nl. Alle licht beschadigde boeken verkopen we met flinke korting. Deze boeken zijn daarom perfect voor liefhebbers als jij.

Het Rozenvrouwtje

Het Rozenvrouwtje maakt uniek sprookjesachtige figuren en engelen van wol voor onder andere de seizoenstafel. Haar werk is geinspireerd op het ritme van de natuur, en de diverse jaarfeesten die gevierd worden op onder andere de vrije school. Ook verzorgt zij diverse workshops in haar atelier en op locatie voor groepen.

Yourdailyteacup

Bij Yourdailyteacup gaan we voor de complete theebeleving. Wij verkopen meer dan 160 soorten losse thee, verschillende thee cadeaus, thee accesoires en servies. We hebben daarnaast kwalitatieve thee in het gemak van een zakje. Kortom voor iedere theeliefhebber wat wils! Naar het MoenFestival nemen wij een gevarieerd aanbod mee.

Gaea

Ons Mandalabord met edelstenen is naar eigen inzicht in te vullen en te gebruiken met de kleurrijke schatten van de natuur. Met het Sensorybord ervaar je de karaktereigenschappen van de 4 natuurelementen. Wij dragen met ons spelmateriaal een missie uit: spelend ontdekken, beleven en verbinden.

Noov Hypnobirthing

Noov begeleid jullie praktisch en postief naar een zelfverzekerde bevalling en krachtig ouderschap doormiddel van hypnobirthing. Waardevol aanbod van de cursus hypnobirthing.

Casa di Oils & Oils by Renee

Op het MoenFestival komt u ons tegen met onze aromatherapie stand vol met essentiële oliën, diffusers, natuurlijke schoonmaakproducten, heerlijke verzorgingsproducten, de fijnste ondersteunde cadeautjes en nog veel meer! Je kunt bij ons ook terecht voor advies over ondersteuning middels aromatherapie. En kom natuurlijk de oliën ruiken en ervaren.

Little Things

Bij Little Things brengen wij de mooiste en meest duurzame fysieke producten samen met het vergaren van kennis, kunde en inspiratie. Little Things, onze mooie winkel in Arnhem, waar we mensen graag blij maken met kleine dingen, duurzaam, met veel liefde uitgezocht en gemaakt door mensen die hiervoor betaald worden voor wat het echt waard is. Binnen de Little Things Academy bieden wij workshops, coaching, kennis en inspiratie.

Kleine Duimpjes

Kleine Duimpjes is de webshop voor een ecologisch, fairtrade en biologisch huishouden. Van schoonmaken tot speelgoed voor jong en oud, van verzorgingsproducten tot seizoenstafel.

Natural Mom

Met Natural Mom wil ik graag de wereld een stukje beter maken, je kennis laten maken met fijn duurzaam en meestal ook nog handgemaakt (houten)speelgoed. Ook verkoop ik duurzame kledingmerken en laat ik je graag zien hoe je dit met elkaar kunt combineren.

Pippiluna

Bij PIPPILUNA geloven we in een wereld waarin iedereen welkom is. Die visie vind je terug in het antroposofisch geïnspireerde assortiment: van knutselspullen, alles om te vilten, ansichtkaarten, vertelkaarten en boeken, tot speelgoed, zonnekindpoppen, moois voor op de seizoenstafel en nog veel meer hebbedingetjes. Wij hebben zin om jullie te ontmoeten!

GroenerGroeien

Als vrijeschooljuf heb ik van dichtbij creatieve ontwikkeling mogen volgen. In mijn stand vind je onder andere mijn knutselboek waarvoor ik mijn kennis en ervaring heb omgezet in razendleuke en zjnnige knutselwerkjes met duurzaam en toegankelijk materiaal. Een uniek boek vol werkjes en achtergrondinformatie voor kinderen, opvoeders en leerkrachten!

My Tower Garden

Het hele jaar door zelf jouw groente, fruit, kruiden en bloemen kweken, zelfs in de winter of met slecht weer? Dit kan met de verticale kweektoren van My Tower Garden. Kom deze veelzijdige kweektoren vandaag bewonderen. Daarnaast biedt My Tower Garden ook workshops moestuinieren, vergroening en educatie op scholen aan.

Schaap en Draak

Groot aanbod handgeverfde nonsuperwash garens, spin-viltwol. Naturel als handgeverfd voor warme truien, broekjes, sjaals, dekens, sokken en luieroverbroekjes. Kleine collectie West Yorkshire spinners en wolverf/spinners van Ashford.

Ecotastisch

Natuurlijke verzorgingsproducten voor jezelf, je kind en je partner. Heerlijk ruikende shampoobars, shavingbars, maar ook deodorant en tandpasta. Wasbare wattenschijfjes, scheermesjes en bamboetandenborstels. Kortom heel veel producten om te verzorgen met hart voor het milieu. Daarnaast ook leuke duurzame tuincadeautjes.

Stapperdestap

Unieke handgemaakte leren slofjes voor groot en klein. Alle slofjes worden door mijzelf ontworpen en gemaakt. Bijna alle leer zijn resten en is volledig chroomvrij gelooid en vrij van schadelijke stoffen.

Anna’s Atelier

Wanneer je op zoek bent naar sfeervolle en vrolijke speel- leermaterialen, dan ben je bij Anna’s Atelier aan het juiste adres. Van dagritmekaarten tot het allerleukste vriendenboekje. Allemaal handgemaakt met heel veel liefde en plezier!

Gastouderbureau Soof

Het eerste groene gastouderbureau van Nederland, dat de natuurbeleving heel hoog heeft staan. Vol inspiratie en motivatie zorgen wij ervoor zorgt dat de gastouder de juiste handvatten krijgt om te groeien en bloeien en dus ook samen met de kinderen!

Okae for kids

Op zoek naar gezonde voeding voor je kind? Bij Okae for Kids vind je allerlei lekkere en handige producten die je hierbij gaan helpen, zoals Kinderthee (winnaar Gezonde Innovatie Award 2022), speciale kindermessen, mooie bakvormen, heerlijke fruitpoeders en voedzame groentepoeders. Alle producten zijn bovendien 100% biologisch.

Globrystringur

Glóbrystingur staat voor duurzaamheid, met oog voor iedere schakel binnen het proces van schaap tot garen. In ieder vezel vind je een stukje Ijsland en voel je de verbondheid met de kracht van het land. Wollen producten die met niks dan liefde en vakmanschap voor jou met de hand worden gemaakt.

Papoutsi Shoes

Papoutsi shoes zijn (Barefoot) schoenen met een glimlach. Handgemaakt in eigen atelier in Den Haag. In de maten 18 – 44. In 14 kleuren en 3 modellen. Natuurlijk (plantaardig) gelooid leer. Voor buiten gebruik (en natuurlijk) binnenshuis. Nieuw! Papoutsi Padots (nopjes) en Nieuw! RE-SOLE SERVICE.

Smiling Bat

Unieke stoffen vol magie en fantasie. Maak er zelf iets moois van, of laat iets speciaal voor jou maken. Ook versier je je huis met een muurhanger of vlaggenlijn. Of verwarm jezelf met een muts, sjaal en handwarmers.

De Viltentol

Seizoenstafelfiguren en Antroposofische poppen uit eigen atelier. Ook verkopen we alle materialen, pakketjes en patronen om zelf mee aan de slag te gaan.

A touch of Rose

De Baby & Kind collectie van With a touch of Rose biedt producten om heerlijk te slapen voor je kindje en voor samen onderweg. De Home & Living collectie bestaat uit mooie en praktisch producten voor thuis. En de sokken van Veraluna zitten heerlijk aan je voeten. Alles van biologisch en Fairtrade katoen.

HippeWolfjes

Hippe Wolfjes is de shop voor duurzame Scandinavische kinderkleding, met een ruim assortiment voor zowel jongens, meisjes als genderneutraal. De kleding is gemaakt van biologisch katoen, tijdloos en betaalbaar. Er is kleding voor de allerkleinsten vanaf maat 50 t/m 164.

Schaapje Schaapje

Bij Schaapje schaapje.. verkopen we al sinds 1996 de fijnste merino wollen kleding voor het hele gezin. Mooie basis laagjes voor baby’s en opgroeiende kinderen. Ook voor (borstvoedende) moeders hebben we fijne hemdjes en leggings. Maar ook mannen kunnen bij ons terecht voor T-shirts, leggings en ook sokken.

De wonderzolder

De Wonderzolder is de plek waar we gek zijn op eerlijk, vernieuwend en mooi speelgoed. Jij ook? Klim dan omhoog, duik onze magische zolder op en laat je verwonderen. Maak kennis met prachtige merken zoals RICE, Haba, Crocodile Creek, Terra Kids en Kids at Work. Kom je een bezoek brengen aan onze stand? Tof! Laat je verwonderen

De Voet-specialist

Ervaar pijnvrij en in vrijheid bewegen! De X10D traint, corrigeert en optimaliseert het natuurlijke looppatroon. Door de natuurlijke pasvorm en flexibiliteit laat de Leguano barefoot schoen en de Panda sandaal voeten verbinding maken met de aarde en bewegen zoals de natuur het bedoeld heeft.

Jefta’s Hodge podge

Wij bieden handgemaakte, duurzame babyaccessoires, zoals verschoonmatten, luieretuis en wiegdekens, met kleurrijke prints geïnspireerd door culturen van over de hele wereld. Onze producten worden met liefde en zorgvuldigheid gemaakt in ons eigen atelier in Amsterdam, en zijn allemaal limited edition. Bovendien zijn we een eerlijk merk met volledige transparantie over onze duurzame bedrijfsvoering, waarbij we stofresten hergebruiken om speenkoorden en slabbetjes te maken.

Affirmatiekaarten voor kids

Zet je kinderen in hun kracht (en jezelf ook). Deze kaarten zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het opbouwen van hun zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een positieve mindset en het bevorderen van een gezonde emotionele ontwikkeling. Iedere kaart bevat een positieve bevestiging die kinderen inspireert om te geloven in zichzelf en hun eigen unieke kwaliteiten en talenten te waarderen.

PegdollsVoorBo

Bij PegdollsvoorBo vinden we het belangrijk dat kinderen op een creatieve, sensopatische en sensorische manier kunnen spelen. Al ons speelmateriaal is met zorg en aandacht gemaakt om de verbeelding en ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Kom tijdens het MoenFestival bij ons langs en laat je inspireren door ons verrassende aanbod.

Heal & Shine

Heal & Shine maakt kristallen armbanden persoonlijk op maat, ook is persoonlijk advies mogelijk. Verder verkopen wij spirituele producten waaronder losse edelstenen en kristallen. We zoeken de mooiste exemplaren uit, speciaal voor jou!

BamBooBum

Ben je zwanger en wil je meteen na de geboorte wasbare luiers proberen of de fase overbruggen tot je kindje in de One-Size luiers past? New Born luiers gaan afhankelijk van het merk vaak maar 2 tot 4 maanden mee en zijn daardoor relatief duur (t.o.v. de One-Size die daarna meegaan tot je kindje 16 kg is). Bij BamBooBum kun je het newbornmaatje huren. Duurzaam, makkelijk en vooral ook erg mooi.

De SmaakTuijn

Bij de SmaakTuijn hebben wij boxjes met daarin 10 zakjes kruiden-en specerijenmelanges. Deze kopen wij in bij de biologisch-dynamische kruidenkwekerij in Drenthe. Ze zijn 100% puur, geen zout en geen toevoegingen. Bij ieder boxje ontvang je door de SmaakTuijn samengestelde recepten met minimaal 200gram groente per persoon . Een zakje kruiden is afgestemd op een maaltijd voor 4 personen.

Meiraapje

Kinderen uit de Lichtjeswereld. Hét prentenboek over voorgeboortelijk leven, zwangerschap en geboorte. Prachtig nieuw boek van deze tijd. Kinderen leren dat ze meer zijn dan enkel hun lichaam. Maar ook andere items passend bij gevoelige kinderen en hun bewuste ouders.

Dederiek Daum

Tijdens het Traject MENARCHEboek maak je een creatief boek: een uniek geschenk voor je dochters 1e menstruatie, de menarche. Alle thema’s met betrekking tot vrouw-worden komen aan bod. Het geeft je tevens een verdieping in je eigen vrouw-zijn. Deelname aan dit traject is eveneens een geschenk voor jezelf.

De Regenboogvogel

Het is mijn missie om mensen te inspireren om wat vaker bewust te kiezen voor tweedehands. Er is namelijk al zoveel moois, dat het zonde is om alles nieuw te kopen. In mijn webshop verkoop ik tweedehands (houten) speelgoed en kinderboeken.

Dex ontdekt

Dex ontdekt’ is een kinderboek over bewustzijn voor jong en oud. Het gaat over een jongetje dat zijn gevoelens op een hele andere manier gaat ervaren. Hij krijgt meer ruimte en vertrouwen in zichzelf en het leven lijkt een heel stuk makkelijker. Dex ontdekt zijn gouden hart!

De Seizoenstafel

Een magisch aanbod van bijzondere lampen en kaarten. Met de grootste collectie Toverplaten in Nederland. Waldorf geïnspireerd en alle artiesten van eigen bodem.

Little Botanic Label

Sensorische pittenzakjes en speelzijde is speelgoed dat de fantastie van een kind alle ruimte geeft. Het is speelgoed met een open einde. Jouw kind bepaalt wat het is en dat kan ieder spel weer veranderen. Het speelgoed blijft hetzelfde, alleen de manier van spelen verandert.

Maankracht

Borstvoeding weer leuk en makkelijk maken, dat is mijn missie. Als je borstvoeding geeft kun je tegen vragen en onzekerheden aanlopen, of te maken krijgen met oordelen en onzekerheden vanuit je omgeving. Met mijn online borstvoedingcursus en Borstvoeding Community help ik je graag om je eigen koers te blijven varen gedurende je hele borstvoedingsavontuur.

9up9down

Is er een kindje op komst? Geniet! Want wat een speciale tijd is dat. Bij 9up9down baby concept store in Arnhem vind je de mooiste duurzame producten voor jouw kleintje. Of het nu gaat om de aankleding van het kamertje, babykleding, fijne wolletjes, verzorging of speelgoed. Schoonheid en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand.

Eentje van Margot

Bij Eentje van Margo vind je eigen illustraties als kaarten en posters. Maar ook illustraties voor in de toverlamp/lantaarn en op houten doosjes. Daarnaast unieke creaties van wol en hout.