Activiteiten

N

Genoeg te doen

Ook voor kinderen is er deze dag voldoende te beleven. Het hotel ligt in de bossen op de Veluwe. Het hotel zelf beschikt over 10 hectare grond waar kinderen zich lekker kunnen uitleven en er zijn twee speelplekken. En als je het hotel uitloopt sta je in het bos.

Hieronder komen aankomende maanden meerdere activiteiten vermeld te staan.  

N

Voetgymnastiek voor kinderen vanaf 3 jaar

Voetgymnastiek is gericht op het verbeteren van de conditie, bewegelijkheid en controle van de voetspieren. Veel kinderen hebben tijdens de groei last van platvoeten, o-benen of knik-knieën. Veelal lossen deze problemen zich vanzelf op als ze ouder worden. In sommige gevallen kunnen ze zonder behandeling verergeren. Het doen van voetoefeningen traint de mobiliteit van de voeten en biedt preventie tegen schade van een slechte houding. Bij Voetgymnastiek voor kinderen moeten oefeningen vooral leuk zijn. De oefeningen zullen we individueel en als groep gaan doen.

Doel
 versterken van de voetspieren
 trainen voor de mobiliteit van de voeten
 bevorderen van een betere lichaamshouding
 preventie van houding schade
 bevorderen van sociaal gedrag

Je kunt je tijdens het festival inschrijven bij de stand van Leguano Schoenen Nederland buiten in de tuin.

N

Afhaalpoëzie

Afhaalpoëzie is de afhaalchinees voor de geest, de snackbar van de poëzie, waar je gedichten van Dichter Û kunt afhalen. Op de kaart staan nieuwe gedichten voor poëtische trek tussendoor, maar ook kaarten en posters van Afhaalpoëzie-klassiekers en natuurlijk een kindermenu.

Je kunt Dichter Û tussen 10.30 uur – 12.00 uur en 13.00 uur – 15.00 uur en 15.30 uur -17.00 uur op het festival bezoeken (let op: tijden kunnen wat afwijken in verband met drukte).

 
Jouw advertentie hier?
Wildling Shoes
InnerJewels
Marianque den Draak
PR-bureau De Perswinkel
Olifant en Muis
 

Mis niets meer!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.