.

.

.

.

MoenFestival 
6 juni 2020
Doorwerth (Arnhem)

MoenFestival, hét festival voor bewust en duurzaam leven

MoenFestival, hét festival voor bewust en duurzaam leven

MoenFestival, waar duurzaam een feest is

De eerste editie van het MoenFestival, hét festival voor bewust en duurzaam leven komt eraan! In de zomer van 2020 is het zover, 6 juni om precies te zijn.

Duurzaam en bewust, gewoon in het dagelijks leven, daarvoor kun je op het MoenFestival terecht. Je vindt er duurzame producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin: van zonnepaneel tot biologische zaden, van babyluier tot barefootschoen. Maar er is meer! Bezoek lezingen en neem deel aan workshops, bijvoorbeeld over de moestuin, natuurlijke cosmetica of groene energie.

Festival? Ja! Geniet van muziek en theater, en natuurlijk is er gedacht aan verantwoord en heerlijk eten. Neem ook gerust de kinderen mee: voor hen zijn er volop activiteiten. Een heerlijke dag uit voor iedereen!

We zien je graag op het MoenFestival, we maken er een feest van!

Ben je erbij?

Voor 6 juni 2020 zoeken wij ondernemers die het leuk vinden om aan het festival deel te nemen met duurzame producten. Denk hierbij aan:

Zonnepanelen, biologische voeding, biologische zaden en planten, duurzaam beddengoed, duurzame banken (ASN/Triodos), duurzame kleding (jeans, pubers, volwassenen, kinderen), duurzame telefoons, duurzaam en/of coöperatieve spellen en speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten, make-up en parfum, fijne boeken, duurzame campings, duurzame en zero waste producten voor in en om huis, biologische voeding en producten voor dieren, herbruikbare schrijfmaterialen, barefootschoenen, draagdoeken, wasbare luiers, borstvoedingskleding en voedingsbeha’s, wollen kleding, duurzaam bouwen, groene energieleveranciers, etc.

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Mail dan naar info@moenfestival.nl voor meer informatie.

Ouders Natuurlijk beurs wordt MoenFestival

Na 10 jaar Ouders Natuurlijk beurs is het tijd voor iets nieuws. Duurzaam leven houdt niet op bij de baby- en kindertijd. Daarom vanaf volgend jaar het MoenFestival.

In 10 jaar is de Ouders Natuurlijk beurs gegroeid tot een ontzettend fijn en mooi evenement. Door de jaren heen zijn de deelnemers al wat veranderd naar ook duurzame producten voor in en om huis. Om dit door te kunnen laten groeien heb ik gekozen voor een nieuwe naam.

Hopelijk kunnen we samen het MoenFestival ook laten groeien tot een fijn evenement!

Het aftellen is begonnen!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox