eucalyptus_emerald
branche_emerald

Over Ons

"Samen maken we de wereld mooier."

Over Ons

"Samen maken we de wereld mooier."

eucalyptus_emerald
branche_emerald

MoenFestival is hét festival voor inspiratie, verbinding en ontspanning

Of je nu op zoek bent naar inspiratie over persoonlijke ontwikkeling, bewust en natuurlijk ouderschap, voeding, wonen, lifestyle of spiritualiteit. Dit festival heeft het allemaal! Passend bij alle leeftijden en leeftijdsfasen.

Ga na alle ervaringen ontspannen, enthousiast en geïnspireerd naar huis. Inspireer met jouw passie en enthousiasme de mensen om je heen, waardoor we samen zorgen voor meer liefde en respect voor mens, dier en planeet.

dots_and_drops_sage

Een unieke belevenis

De sfeer op MoenFestival is warm, persoonlijk en gezellig. Je kan op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennismaken met de veelzijdige mogelijkheden van bewust, duurzaam en natuurlijk leven.

Op MoenFestival is er een groot en divers aanbod van producten en diensten, aangeboden door gepassioneerde ondernemers. Daarnaast is er een kwalitatief aanbod van inspirerende workshops en prikkelende masterclasses. Denk aan ayurveda in zwangerschap en kraamtijd, kinderen en hun superkrachten, voeding bij hoogsensitieve kinderen, orthomoleculaire voeding, duurzaam op reis, bewust ouderschap, klankschaalconcert, yoga. Neem voor het gehele aanbod snel een kijkje in het programma.

In de ‘Proeftuin’ kun je een mini-consult boeken bij verschillende holistische therapeuten, zoals een homeopaat, NEI-therapeut of hypnotherapeut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MoenFestival is een heerlijke dag ontspannen en opladen voor het hele gezin. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er doorlopend creatieve en avontuurlijke activiteiten zoals je eigen krachtdieren bos maken, popcorn roosteren boven het kampvuur en een vogelvoer schilderij maken. Gezinnen kunnen een speurboekje ophalen voor een interactieve speurtocht door het bos en wat dacht je van een begeleide en ontspannen mindfulnesswandeling of een prachtig concert?

••• Geniet van heerlijk en plantaardig eten.
••• Verwonder je over het natuurschoon rondom de locatie.
••• Stel zèlf jouw ideale festivaldag samen en maak bovenal herinneringen om nooit te vergeten.

starry_sky_terra

Hi, ik ben Josien!

Trotse en gepassioneerde eigenaar van MoenFestival. Altijd nieuwsgierig en op zoek naar mogelijkheden om bewuste en duurzame keuzes te maken voor mijzelf en mijn gezin. Ik ben gek op dieren, natuur, yoga, koken uit de moestuin, lezen, mantra zingen, musea bezoeken, tuinieren en natuurlijk mijn gezin.

Afgelopen jaar kwam MoenFestival op mijn pad. Daarvoor heb ik eerst 11 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. Vervolgens naar mijn gevoel geluisterd en verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van (kinder)yoga, natuurvoeding en leefstijlcoaching. En ben ik PandaYoga&Lifestyle begonnen, waarbij ik kinderyogalessen met een natuur/duurzaamheidsthema geef aan schoolklassen en bij musea en natuurorganisaties.

Ik word graag geïnspireerd, probeer zelf dingen uit en dat wat goed voelt voor mij kan ik weer doorgeven als inspiratie aan een ander. Mijn missie is om mensen te verbinden, te inspireren en herkenning te laten ervaren, waardoor er meer harmonie komt tussen mensen, dieren en de natuur.

Een plek van harmonie & herkenning

Op het MoenFestival bied ik jou een warme en toegankelijke plek waar je zelf kan beleven, voelen en ervaren.

Mijn ideaal is meer liefde, zorgzaamheid en aandacht voor dieren en natuur. Maar dit alles begint bij zachtheid, liefde en zorgzaamheid voor jezelf en vervolgens voor de mensen om je heen. Ik geloof dat wanneer jij leeft vanuit jouw innerlijke kracht en natuur, je meer gaat samenleven met de natuur.

Mijn grote wens is een regeneratieve ecologische boerderij midden in het bos. Waar we eten uit onze eigen moestuin, zwemmen in natuurwater en zorgen voor dieren en biodiversiteit. Met een educatief centrum en een festivalterrein waardoor ik (samen met heel veel anderen) nog meer mensen en kinderen de schoonheid en magie van alles om ons heen kan laten voelen en ervaren.

Met MoenFestival breng ik een deel van deze wens al in vervulling! Door onze krachten te bundelen maken we de wereld nog mooier.

Yamore Logo
Yamore Logo
deWereldtrein_logo
Logo May & June
Logo Droomdiertjes def
Logo Wanderations Fotografie
Logo KLOMP Kids
Yamore Logo
Logo Koos de Koala
Yamore Logo
Yamore Logo

“Tijdens het MoenFestival was ik drie maanden zwanger. Ik heb veel inspiratie opgedaan en mooie duurzame producten voor de baby gekocht. De sfeer op het festival was heel ontspannen en ook gezellig door de muziek op de achtergrond.”

 

– Dorien Wilbers

“Wat een heerlijk festival is dit! Op een prachtige, groene locatie, genoten wij van de goede sfeer, het mooie aanbod bij de verschillende stands en de livemuziek. Ook de voorzieningen waren goed geregeld. Een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!”

 

– Renee de Vos

“Wat hebben wij genoten van de wintereditie van het festival! Het festival is laagdrempelig, rustig en een natuurlijke en kindvriendelijke omgeving. Er was een mooi aanbod van natuurlijke producten en merken. Het voelde ook heel fijn om met gelijkgestemde ouders samen te zijn.”

 

– Mama van 2 jongens (7 en 1)

“Het festival ademt betrokkenheid, liefde en een gevoel van thuiskomen uit. Er hangt een serene rustige sfeer maar er is tegelijkertijd genoeg te zien en beleven. Een festival waar ik graag terugkom.”

 

– Marjon van der Sande

Wil jij niets missen?

Van de voorbereidingen van het festival? En graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op onze socials. Hier delen we het programma, nieuw aangemelde standhouders en praktische informatie. Leuk om je daar te zien!