Nieuws

De kracht van ademhaling

26/04/2023 | Lezingen, Workshops

Tijdens deze workshop zullen we ons richten op ademwerk, wat een krachtige techniek is om je bewustzijn te vergroten en te werken aan persoonlijke groei en welzijn. Ademwerk omvat verschillende ademhalingsoefeningen die de ademhaling vertragen, verdiepen en verruimen, wat kan helpen om spanningen en blokkades in het lichaam los te laten en diepe ontspanning te bereiken.

We zullen beginnen met een korte introductie en uitleg over ademwerk, en vervolgens zullen we een ademhalingstechniek gaan toepassen onder begeleiding van een ervaren ademcoach. Na afloop van de workshop is er gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen.

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van ademwerk en er is geen speciale ervaring of voorbereiding nodig.

Wij zijn Deirdre en Yuri en hebben ons eigen bedrijf Novaia. Voor een kleine sfeerimpressie kun je ons opzoeken op Instagram (helaas is onze website nog niet volledig online).

Wij werken vanuit de wijsheden van het Boeddhisme en het Sjamanisme en hebben een gezamenlijke passie om anderen te begeleiden in hun (spirituele) ontdekkingstocht in zichzelf. We ontmoeten je graag tijdens èèn van onze workshops op het MoenFestival om 11.30 uur en om 15.30 uur.

dots_and_drops_terra