Ruilen

N

Boeken

Boeken lezen we meestal maar één keer en dat staan ze in je kast! Neem je gelezen boeken mee naar het festival en ruil ze voor andere boeken.

-Je kunt maximaal 5 boeken inleveren (boeken voor kinderen én volwassenen).

-Boeken moeten in goede staat zijn. Dus geen scheuren, niet in gekleurd zijn etc.

-Je krijgt één munt per ingeleverd boek.

-Je kunt hetzelfde aantal boeken mee terugnemen en die met je munten betalen.

-Inbrengen van de boeken (tussen 11.00 uur en 16.00 uur) en ruilen van boeken (tussen 11.00 uur en 17.00 uur) kan buiten in de tuin. Boeken die na 17.00 uur over zijn gaan we naar de kringloop brengen.

 

N

Speelgoed

Door het succes van het speelgoed ruilen tijdens de laatste winter-editie hebben we besloten dit terug te laten komen! Dus kom gezellig speelgoed ruilen.

-Je kunt maximaal 3 stuks speelgoed inleveren.

-Speelgoed moet in goede staat zijn, niet vies of kapot. Speelgoed moet compleet zijn. Heb je puzzels pak deze dan in in folie of in een zakje zodat er geen stukjes kwijt kunnen raken. We nemen alleen houten puzzels, houten speelgoed, gezelschapsspellen, knutselmateriaal en duurzame poppen (antroposofische) aan.

-Je krijgt één munt, twee munten of drie munten per item. Afhankelijk van het soort speelgoed.

-Je kunt speelgoed mee terug nemen dat dezelfde waarde heeft als de munten die je gekregen hebt.

-Wij kunnen ter plekke beslissen om speelgoed niet aan te nemen omdat wij het niet vinden passen bij het festival.

-Inbrengen van het speelgoed (tussen 11.00 uur en 16.00 uur) en ruilen van het speelgoed (tussen 11.00 uur en 17.00 uur) kan buiten in de tuin. Speelgoed dat na 17.00 uur over is gaan we naar de kringloop of voedselbank brengen.

 

N

Kleding

Heb je kleding in je kast dat je niet meer draagt? Neem het mee naar het festival en lever het in bij de kledingkraam buiten in de tuin. Kleding ruilen is duurzaam en leuk! Je mag dameskleding en herenkleding inleveren. Geen accessoires en schoenen. Kinderkleding mag je inleveren bij de stand van KrijgdeKleertjes buiten in de tuin.

-De kleding die je inbrengt moet schoon en heel zijn.

-Voor ieder ingebracht kledingstuk krijg je 1 munt, 2 munten of 3 munten. Afhankelijk van de kwaliteit en het materiaal.

-Je moet minimaal twee kledingstukken inleveren en je mag maximaal vijf kledingstukken inleveren.

-De munten die je gekregen hebt geef je af als je weer kleding meeneemt. Je kunt dus net zoveel kleding meenemen met een waarde als het aantal munten dat je hebt.

-Inbrengen van de kleding (tussen 11.00 uur en 16.00 uur) en ruilen van de kleding (tussen 11.00 uur en 17.00 uur) kan buiten in de tuin. Kleding dat na 17.00 uur over is gaan we naar de kledingbank brengen.

 

 
PR-bureau De Perswinkel
Jouw advertentie hier?
Marianque den Draak
Olifant en Muis
InnerJewels
Wildling Shoes
 

Mis niets meer!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.