Pakketjes

N

Voor wie?

De 150 pakketjes worden weggegeven onder de bestellingen van entreekaarten in de voorverkoop. Heb je dus een bestelling geplaatst voor entreetickets? Dan doe je automatisch mee.

Deelnemers aan de pakketjes

Kinderzwerfboek

Kinderzwerfboek heeft als missie om in Nederland een continue stroom te bewerkstelligen van gelezen kinderboeken. Kinderzwerfboek laat gericht in aandachtswijken kinderboeken zwerven, zodat de zwerfboeken juist op plekken komen waar deze het hardst nodig zijn. Kinderzwerfboek is onderdeel van Nationaal Fonds Kinderhulp. Zij zijn er voor alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. En helpt ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Slot Sofenstein

Een geweldig kindertijdschrift vol spelletjes, lezen, puzzels, gedichten, yoga, koken, bakken en nog veel meer! Slot Sofenstein komt elk kwartaal uit, en beweegt met de seizoenen mee. In ieder pakket zit zo’n prachtig magazine! Alvast benieuwd hoe het blad eruit ziet van binnen? Kijk dan naar dit filmpje op Facebook.

Oermensjes

Bij Oermensjes kun je terecht voor een ontzettend groot assortiment duurzame producten! Houten speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten, knutselmaterialen, barnsteensieraden, drinkbekers, broodtrommels en nog veel meer! Voor in het pakket heeft ze een fijn bewaarzakje opgestuurd van biologisch katoen! Hoe fijn is dat!

 

De Viltentol

Gerda van De Viltentol maakt de mooiste creaties! Ze maakt seizoentafel figuren en poppen maar je kunt ook bij haar terecht voor pakketjes zodat je zelf iets kunt maken of een workshop. Voor in het pakket heeft ze leuke zakjes opgestuurd met gevilte eikels erin!

Moos Tassen

Moos maakt tassen met een verhaal, met veel liefde voor het vak. Het leer is afkomstig van oude banken, stoelen of andere leren producten. Maar ze gebruiken ook restleer uit de industrie. Dat maakt elke Moos Tas uniek! Voor in het pakket hebben ze leuke sleutelhangers opgestuurd! Iedere sleutelhanger is anders en kan dus afwijken van de foto!

In 2022 sponsorde Hofweb de tas voor de giftbag! Voor de editie van 3 juni hebben we geen tassen maar maken we er een mooi ingepakt pakketje van!

 
Wildling Shoes
Jouw advertentie hier?
PR-bureau De Perswinkel
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox