Muziek

eddos

Singer Songwriter eddos brengt naast covers uit de jaren 70-80 ook Neil Young tribute en eigen nummers in de Americana/Folk stijl. Hij speelt akoestisch gitaar en mondharmonica en zijn stem heeft een warm tembre.

Muziek zorgt voor verbinding en daarin is eddos puur en authentiek. Mede dankzij 30 jaar ervaring in live muziek.

 

Themba

Muziek is samen zingen en mooie herinneringen maken. Tenminste zo ziet Themba het!

Dit is ook waarom Themba zoveel mogelijk populaire oude en nieuwe muziek zingt. Van oud-Hollandse hits tot Engelse popnummers. Themba begeleidt zichzelf met zijn ukelele.

Op sociale media vind je Themba onder @themba_music

 

Theater

Raaf Theater

Theater Raaf komt met 2 steltenlopers naar het MoenFestival. Welke acts ze gaan spelen blijft nog even een verrassing!

Raaftheater of Walt Raaf theater-acts speelt al sinds 1997! Op de kunstacademie afdeling mode en het eerste Lowlandsfestival ontdekte Walter Raben straattheater en steltenlopers. Op de tweede editie stond hij zelf als steltloper met eigen kostuums en vele edities en andere festivals volgden.

Theater Raaf is eigenzinnig vormgever en werkt vooral met restmateriaal. Uit stoffen van de Kringloop en restpartijen maakt hij met de naaimachine de mooiste kostuums. De optredens kenmerken zich door de totale eigen stijl van spelen. Improviserend en met veel rust wordt een imponerende sfeer bereikt. Dit werkt als een sprookje voor de mensen.

 

 
Jouw advertentie hier?
PR-bureau De Perswinkel
Wildling Shoes
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox