Lezingen & Workshops

Je macht loslaten, opvoeden zonder straffen en belonen

Je macht loslaten, opvoeden zonder straffen en belonen

Wil jij je kind opvoeden vanuit verbinding en gelijkwaardigheid dus zonder straffen en belonen? Merk je weleens aan jezelf dat je uit frustratie of onmacht gaat dreigen met straf? Om zo iets gedaan te krijgen van je kind? Of je probeert het op een positieve manier, door je kind te verleiden met een beloning. Maar het werkt niet. Je bent het liefdevolle contact met je kind even kwijt en je voelt je dan de politieagent van jullie gezin. In deze lezing neem ik je mee in de wereld van opvoeden vanuit verbinding en gelijkwaardigheid. Wat kan opvoeden zonder straffen en belonen jou en je kind brengen? Je macht loslaten, wat betekent dat eigenlijk? Natuurlijk geef ik ook veel praktische tips!

p.s. Ik sta ook met een kraam. Kom gerust langs, ik spreek je graag!

Meer informatie over Eline en haar werk vind je op www.ouderschapvanuitjehart.nl

Balans in je Theekopje

Balans in je Theekopje

Bij de lezing van Renate Heru Utomo leer je over de eigenschappen van thee. Losse theebladeren worden gebruikt om heerlijke zachte thee te zetten die geschikt zijn voor het hele gezin. In de Chinese voedingsleer zijn er belangrijke verschillen tussen theesoorten. Wanneer zet je groene of zwarte thee? Hoe gebruik ik losse theebladeren? Kan ik dit ook voor mijn kind zetten? Tijdens deze lezing leer je een thee te kiezen die bij jouw lichaam of dat van je kind past.

Over Renate: theesommelier en sinoloog (talen & culturen van China). Schrijft voor verschillende tijdschriften over thee en geeft regelmatig lezingen of workshops. Ze geeft een lezing naar aanleiding van haar artikel in het tijdschrift Happinez: ‘thee, een potje Mindfulness’. Meer informatie: www.renatea.nl & www.instagram.com/renatea.nl

 
PR-bureau De Perswinkel
InnerJewels
Jouw advertentie hier?
Marianque den Draak
Wildling Shoes
Olifant en Muis
 

Mis niets meer!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.