Adverteren

Advertentiemogelijkheden

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om op onze website te adverteren. De advertentie zal op bijna alle sub-pagina’s en de homepage te zien zijn.

Doelgroep & Visie
De doelgroep van het MoenFestival zijn mensen die bewust en duurzaam leven. Zij hebben interesse in duurzaamheid, eerlijke en natuurlijke producten, groene energie en indien er kinderen zijn in natuurlijk en onvoorwaardelijk ouderschap.

Het bedrijf dat wil adverteren moet passen bij de visie van het festival. De organisatie kan besluiten om adverteerders te weigeren omdat zij niet voldoen aan deze visie.

Afmetingen
De advertentieblokken zijn 125 x 125 pixels. Aanleveren graag in .jpg formaat. De advertentie kan gemaild worden naar: info@moenfestival.nl

Kosten
Het is mogelijk om een advertentie op de website te plaatsen voor de duur van zes maanden of de duur van 12 maanden. De kosten voor zes maanden adverteren zijn € 125,00 excl btw en de kosten voor twaalf maanden adverteren zijn € 225,00 excl btw.

Betaling
Nadat wij de advertentie ontvangen hebben zullen wij een factuur mailen met het verschuldigde bedrag.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor de duur van zes maanden of één jaar. De advertentie zal geplaatst worden zodra de betaling voldaan is en zal automatisch aflopen op dezelfde datum zes maanden of één jaar later.

Er zal geen restitutie plaatsvinden mocht de adverteerder de advertentie om welke reden dan ook binnen zes maanden of een jaar verwijderd willen hebben.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

 
Wildling Shoes
Marianque den Draak
Slaappunt
Jouw advertentie hier?
PR-bureau De Perswinkel
InnerJewels
Olifant en Muis
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox