Nieuws

Zin & onzin over Bach Rescue Remedy

2/05/2023 | Lezingen, Workshops

3x per dag 10 druppels puur op de tong, iedere dag 2 druppels onder de tong, 4x per dag 4 druppels van een verdunning? Op welke manier en hoe vaak innemen is nu eigenlijk goed om de Rescue Remedy te gebruiken?! Alleen te gebruiken bij een ongeluk? Alleen te gebruiken bij paniek? Geef bij autisme altijd elke dag Rescue…..Er gaan de wildste verhalen rond hoe en wanneer ‘Rescue’ te gebruiken is en dat het ook gevaarlijk kan zijn.

In deze interactieve lezing van een uur vertelt Marianque den Draak wat deze Eerste Hulp Bloesem Remedie nu eigenlijk is en hoe het werkt. Dat het géén pepmiddel en géén tranquilizer is. Wat je er van kan verwachten en wat niet.

Wordt je afhankelijk van dit middel? Nee, absoluut niet. Je leert beetje bij beetje juist beter op de vervelende situaties te reageren. De verandering door Bloesem Remedies is blijvend. Hoe vaker je het gebruikt, hoe steviger je uiteindelijk in je schoenen komt. Of liever gezegd: hoe beter je wezensdelen op elkaar staan.

Marianque den Draak is ruim 25 jaar Bach Flower Registered Practitioner en nu ook internationaal erkend trainer Bach Bloesem Remedies. Ze vertelt met kennis van zaken, levendig en met humor, met veel praktische voorbeelden. Tijdens de lezing krijgen de deelnemers een Bach Rescue Bonbon. Na afloop is er mogelijkheid om Bach Rescue producten aan te schaffen.

Start lezingen: 12.00 uur en 16.15 uur.

www.debachbloesemexpert.nl

dots_and_drops_terra