Nieuws

Wilde bos(bad) wandeling – Ontdek jouw natuurlijke ritme

21/02/2023 | Lezingen, Workshops

Tijdens deze speciale MoenFestival editie van de Wilde bosbad wandeling neem ik je mee het bos in voor een zacht voedend bosbad, waar je je onderdompelt in de energie van het seizoen. We gaan ons verbinden met de helende kracht van de natuur en stemmen ons af op haar voedende ritmes. Deze Wilde bosbad wandeling staat in het teken van de energie van de ontluikende zomerse energie van Beltane, het element vuur en haar zachte alchimistische kracht en het duurzame karakter van het MoenFestival. De Wilde bosbad wandeling is gericht op vrouwen vanaf 18 jaar.

Wat ga je doen
– Aankomen, ontvangen en ontmoeten
– Opening’s cirkel met deel cirkel en meditatie reis
– Stilte wandeling welke wordt afgesloten met een zintuigen bad
– Innerlijke natuur oefening
– Sluiting’s cirkel met ritueel en deel cirkel

Wanneer zijn de Wilde Bosbad wandelingen
10.30 uur tot 11.45 uur
14.00 uur tot 15.15 uur

Waar ontmoeten we elkaar?
We ontmoeten elkaar bij de picknicktafel bij ingang van het Cardanus bos schuin tegenover de parkeerplaats/ingang van het hotel. Vanuit het hotel loop je schuin links richting de kruising. De ingang van het bos ligt tegenover het blauwe bord van Fletcher hotels en herken je aan het groene bord van staats bosbeheer en de de picknick tafel.

Je bent ook welkom om zo’n 15 minuten voor de Wilde bosbad wandeling begint me op te zoeken bij mijn kraam en samen naar de ontmoetingsplek in het bos te lopen.

Over mij
Ik ben Laura. Mijn liefde voor Moeder Natuur is de groene draad door mijn leven. En toch raakte ik verdwaald. Haar zachte fluistering bracht me terug, thuis bij mij zelf. Door me te verbinden met de kracht van de natuur en de ritmes van de seizoenen en natuurcycli leer(de) ik het kronkelige pad van mijn leven te bewandelen en betekenis te geven aan de wendingen in mijn leven. En dat wil ik delen met jou. Voor vrouwen in alle seizoenen van haar leven. Dat doe ik door je mee te nemen het bos in voor een wilde bosbad sessie, een hartverwarmende ceremonie of diep helend ritueel. Ook organiseer ik vanaf zomer 2023 de Wilde Moeder Natuur cirkel (seizoen’s cyclus) en start ik in winter 2023 met de Wilde jaar cirkel (jaar cyclus).

www.coachinginbloei.nl

 

 

dots_and_drops_terra