Een groots verlangen leeft in ons om onze kinderen een veilig en warm thuis te geven. Een plek waar zij zichzelf kunnen zijn. Open en nieuwsgierig om de wereld te ontdekken en alles durven delen wat er speelt.

Gelukkig zijn op een plek waar een ieder zich – vanuit zijn of haar unieke eigenschappen en talenten- kan ontplooien. De wens is helder en duidelijk. De situatie waarin we ooit kunnen zitten, kan in schraal contrast zijn met onze verlangens. Hoe we onze verlangens vorm kunnen geven, is ooit heel anders dan we ooit kunnen bedenken.

Ik heb er alles voor over en nog steeds. Ja, ooit dacht ik mijn kind écht te horen en te zien. De taal, die kinderen ‘van nature’ spreken, moest ik beter leren verstaan.

Ben jij de persoon, die er alles voor over heeft om mee te helpen aan een veilig en warm thuis en/of leefomgeving, waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en (zelf)vertrouwen ervaren?

Leuk als je wilt komen kennis maken tijdens de lezing, waarin ik mijn verhaal deel over wat mijn kinderen mij ooit hebben te vertellen met het (on)aangename gedrag en op welke manier ik de regie kan (her)pakken. Ik garandeer je dat ik alle kanten belicht, open en eerlijk, precies zoals ik ben😉.


Lisa Groot
Groot Geluk Coaching
~voor ouders en professionals~

 

 

Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox