Herken je dit?

Je bent de meest toegewijde, empathische moeder die een kind zich maar kan wensen.

Vol overgave stort je jezelf in dit avontuur; vastbesloten om de allerbeste moeder te zijn die er maar bestaat.

Onvoorwaardelijk, altijd beschikbaar en met een enorme berg liefde.

Je wilt de mooiste wereld voor je kind(eren) en je doet wat je kan om daaraan bij te dragen.

Maar je wordt ook ontzettend met jezelf geconfronteerd en het blijkt vaak behoorlijk moeilijk te zijn om je grenzen te bewaken, laat staan duidelijk aan te geven. Je vraagt je af; kan ik dat eigenlijk wel?

Hoi, ik ben Jetske. Na een lange loopbaan in de jeugdhulpverlening coach ik nu moeders van jonge kinderen naar een leven met meer balans, energie en ontspanning. Want moeder zijn is de meest uitdagende, intensieve baan die je zonder opleiding naar eer en geweten invult. En daar kun je zo nu en dan best wat support bij gebruiken!

Moeder worden brengt een immense verandering met zich mee, maar ook het moeder zijn maakt dat jij zelf veel situaties meemaakt die nieuw en uitdagend voor je zijn.

Je grenzen bewaken, of die van je kind. Opkomen voor jezelf, of je kind. Een balans vinden tussen geven en nemen. Zoeken naar oplaadmomentjes. Dat kritische stemmetje in je achterhoofd waardoor je twijfelt of je het eigenlijk allemaal wel goed doet.

Reacties en emoties die misschien wel nieuw voor je zijn waarvan je niet altijd zal weten wat je ermee moet. Of waar het precies vandaan komt. En als je niet weet waar een bepaalde reactie of emotie vandaan komt, is het moeilijker om er op een passende manier op te reageren.

Tijdens deze lezing neem ik je mee in alle aspecten die hier een rol in spelen; het wordt een reis door de tijd. Maak je op voor een fantastisch uur waarin je niet alleen zal luisteren, maar ook zal doen. Om met nieuwe inzichten en frisse energie weer naar buiten te lopen!

Op naar persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap binnen jouw rol als moeder én als vrouw.

Zie ik je 11 juni op het Moenfestival? Ik heb er superveel zin in, tot dan!

www.damaracoaching.nl

www.instagram.com/jetskepalm_coaching

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox