Muziek

Laguz is de Noorse rune van het water en de emoties en emotie is waar de muziek van Laguz allemaal om draait. De band neemt je mee naar een andere wereld waar ze met hun muziek verhalen en mythes vertellen.

Laguz heeft een breed aanbod van diverse nummers en passen hun muziek aan op een evenement. Rustig zitten met gesloten ogen en luisteren naar de zoete klanken van de harp of dansen op opzwepende nummers. Vanuit hun hart spelen ze voor u een mix van originele ballades, traditionele dansen en wereld- en kunstmuziek. Hun plezier tijdens het spelen en de repetities resulteren in knallen op het podium. Tijdens hun optredens ervaar je een gemoedelijke, maar energieke atmosfeer.

Inspiratie haalt Laguz uit mythes uit de Keltische Wereld en de natuur. Ze krijgen muzikale inspiratie van onder andere Loreena McKennitt en Faun. Samen met hun fantasie en muzikaliteit smeedt Laguz hun muziek tot een eigentijds, uniek geheel.

Laguz bestaat uit vijf leden: Chris Alexander (bassist), Timon Groenendijk (gitarist), Mandy de Ronde (fluitist), Kasper de Vries (violist & harpist) en Samuel de Vries (percussionist en vocalist). Naast de bovengenoemde instrumenten spelen ze o.a. blokfluit, tin whistle, bouzouki, darbuka en bodhran.

Laguz speelt om 12.00 uur en om 15.00 uur tijdens het festival.

Muziek

Wegens het grote succes van Klankkleur op de laatste Ouders Natuurlijk Beurs van afgelopen november, kun je ook tijdens de eerste editie van het MoenFestival meekleuren met Klankkleur!

Liedjes over kamelen, padden, gekleurde ballen, de zon en nog veel meer leuks. Klankkleur speelt zelfgeschreven, akoestische liedjes voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Geïnspireerd door de muziek kun je op grote kartonnen vellen tekenen wat er in je opkomt. Niets moet, alles is goed! Ben je erbij?

Klankkleur bestaat uit:
Ron Bakker; zang/kazoo/percussie
Ben Tijsma; gitaar/ukelele/setar/achtergrondzang
Sabine Koomen; percussie/achtergrondzang

https://www.facebook.com/Klankkleur

(Foto gemaakt door Thierry Schut via AD.NL)

Klankkleur speelt om 11.00 uur en om 14.00 uur tijdens het festival.

 
InnerJewels
PR-bureau De Perswinkel
Wildling Shoes
Slaappunt
Jouw advertentie hier?
Marianque den Draak
Olifant en Muis
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox