Bewust en duurzaam leven, het thema van het Moenfestival, gaan voor mij hand in hand met goed zorgen voor jezelf en degenen die jouw lief zijn. Mijn naam is Olga en ik ben echtgenote, moeder en Kinesioloog.

Ik laat je deze workshop graag kennismaken met de spiertest. De spiertest zetten kinesiologen in om (weer) te leren luisteren naar je eigen lichaam. Met als doel een zo’n optimaal mogelijke balans te hebben en houden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Zodat je weet waar de oorzaak van je klacht(en) ligt, om zo weer ruimte te kunnen creëren voor herstel. Ik vertel je graag meer over Touch for Health. En leer je simpele technieken uit de Kinesiologie, die al een groot effect kunnen hebben op jouw energie. Technieken die jezelf iedere dag kunt toepassen om stress te verminderen.

Ik zie je graag.

Tijdstip 13.00 – 14.00 uur.

Olga van de Mortel
www.derodemaan.nl

Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox