Nieuws

Kom, maak kennis met kinesiologie!

9/03/2023 | Lezingen, Workshops

Bewust en duurzaam leven, het thema van het Moenfestival, gaan voor mij hand in hand met goed zorgen voor jezelf en degenen die jouw lief zijn. Mijn naam is Olga en ik ben echtgenote, moeder en Kinesioloog.

Tijdens de workshop laat ik je graag kennismaken met de spiertest. De spiertest zetten kinesiologen in om (weer) te leren luisteren naar je eigen lichaam. Met als doel een zo’n optimaal mogelijke balans te hebben en houden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Zodat je erachter komt waar de oorzaak van je klacht(en) ligt, om zo weer ruimte te creëren voor herstel.

Touch for Health is de basis van de Kinesiologie. Ik vertel je er graag meer over, en leer je simpele technieken uit de Kinesiologie. Deze technieken kun je zelf toepassen om stress te verminderen. Wat een positief effect kan hebben op jouw energie.

Ik zie je graag.

Tijdstip 13.00 – 14.00 uur.

Olga van de Mortel
www.derodemaan.nl

dots_and_drops_terra