Nieuws

Klank en Ontspan sessie

20/01/2023 | Lezingen, Workshops

Tijdens het MoenFestival mag ik, Gedy Kolk-Sleurink, eigenaresse van De Zennhoeve een heerlijke klank en ontspan sessie verzorgen. Geniet van de diverse klanken van verschillende instrumenten. Tijdens mijn opleiding tot holistisch therapeut kwamen de klankschalen op mijn pad. Bijzondere instrumenten die mij in mijn ziel raakten, tijdens het bespelen hiervan voelde ik mij als een klein kind in de snoepwinkel zo blij dat ik ervan werd. Omdat klankschalen zoveel met ons als mensen kunnen doen wilde ik hier meer over leren en heb ik een opleiding tot integraal klankwerker gevolgd.

Inmiddels heb ik mijn eigen Holistisch Centrum: De Zennhoeve op Kampereiland waar ik verschillende sessies verzorg met klankschalen voor ontspanning, verbinding en persoonlijke groei.

Klankschalen zorgen met hun klanken en trillingen voor een verschuiving in ons bewustzijn, hierdoor ontstaat er rust en ruimte in ons hoofd en zo kunnen ons makkelijker overgeven aan ontspanning. Omdat wij voor 70% uit water staan resoneren de trillingen van de klankschalen makkelijker door ons lichaam en kunnen zo ook blokkades in ons energiesysteem opheffen.

Vandaag heeft mijn sessie de intentie om voor een stukje ontspanning te zorgen, dat je hoofd vrij mag worden van allerlei gedachten en dat je lichaam door de trillingen en de klanken van de klankschalen en andere instrumenten even tot rust mag komen. Je mag lekker gaan zitten of gaan liggen en genieten van de verschillende instrumenten.

Wees welkom om te ervaren wat klankschalen en diverse andere instrumenten met jouw lichaam en geest mogen doen.

Tijden: 11.00 uur en 15.00 uur.

www.zennhoeve.nl

 

 

dots_and_drops_terra