Giftbag

N

Voor wie?

Ook tijdens het eerste MoenFestival geven we 150 giftbags weg! Deze geven we weg aan de eerste 150 online bestellingen! Je krijgt 1 giftbag per bestelling/gezin. 

Zit je bij de eerste 150 bestellingen? Dan kun je je giftbag 6 juni afhalen bij de informatiebalie. Let op: de giftbags worden niet verstuurd per post.

Deelnemers giftbag

Aangenaam & Duurzaam
www.aangenaamenduurzaam.nl

De webshop voor Zero en Less Waste artikelen en producten om zelf verzorgingsmiddelen te maken. Dit alles voor een scherpe prijs.

De Viltentol
www.deviltentol.nl

De Viltentol voor al u seizoentafel figuren, poppen en originele cadeautjes. We maken alle producten van 100% wolvilt en zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Zowel uit voorraad leverbaar of geheel naar wens/op bestelling gemaakt.

Marcel’s Green Soap
www.marcelsgreensoap.com

De producten van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van plantaardige, natuurlijke biologisch afbreekbare en veilige chemicaliën. Elk product van Marcel’s Green Soap is zonder parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstof. Marcel’s Green Soap maakt absoluut geen gebruik van dieren om hun producten te testen. Ook weten zij dat onze leveranciers geen dierproeven gebruiken. Daarbij zijn de producten veilig om te gebruiken in de omgeving van dieren. De producten van Marcel’s Green Soap zijn veganistisch. Ook de glycerine die zij gebruiken is plantaardig.

Wil je ook deelnemen aan de giftbag? Of 150 tassen sponsoren? Stuur dan een berichtje naar info@moenfestival.nl.

 

 
PR-bureau De Perswinkel
Slaappunt
Olifant en Muis
Wildling Shoes
Jouw advertentie hier?
InnerJewels
Marianque den Draak
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox