Giftbag

N

Voor wie?

De 150 tassen worden weggegeven onder de bestellingen van entreekaarten in de voorverkoop. Heb je dus een bestelling geplaatst voor entreetickets? Dan doe je automatisch mee.

De 150 nummers die zaterdag een giftbag kunnen afhalen tijdens het festival door het laten zien van de mail waarin het betreffende nummer vermeld staat.

Deelnemers giftbag

Candy Tree
www.candytree.eu

Bijna alle Candy Tree snoep is vrij van dierlijke ingrediënten. En er zit ook alleen maar in wat op de verpakking staat. Dus geen verborgen ingrediënten of zogenaamde technische hulpstoffen. Gewoon lekker duidelijk. We gebruiken gewoon ingrediënten van moeder natuur en ons snoep is gezoet met maisstroop, fruitdiksappen, ahornsiroop en melasse.

==========

Huis vol Feest
www.huisvolfeest.nl

Linda van Huis vol Feest heeft ontzettend leuke stoepkrijtjes opgestuurd voor in de giftbag! Bij Huis vol feest vindt je originele handgemaakte traktaties, versieringen, kaarten, kleine cadeautjes en nog veel meer voor een duurzaam feestje!

==========

Happy Earth
www.happyearthcare.com

Happy Earth maakt 100% natuurlijke deodoranten, douchegels en handzepen waar jouw huid blij van wordt! Het is onze missie om een dosis vrolijkheid en optimisme te brengen met de allerbeste producten voor jou én voor de aarde. In HAPPY EARTH producten gebruiken we alleen 100% natuurlijke ingrediënten. Als je iets op je huid aanbrengt is het fijn om te weten dat er geen vervuilende en vervelende ingrediënten in zitten zoals chemicaliën of andere nare toevoegingen. Daarom dragen wij met trots de keurmerken van NATRUE en Vegan Society. Onze verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar kurk, zijn plasticvrij of van 100% gerecycled plastic. Daarnaast produceren we in Nederland met groene energie. Zo zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor onze aarde. Happy Earth, Happy You 😊.

==========

Silly Goose – Illustraties
www.sillygoose.nl

Bij Silly Goose kun je terecht voor ontzettend leuke kaartjes, eigen druk en milieuvriendelijk! Maar je vindt er ook leuke zakjes en tassen, schriftjes en pakpapier. Voor in de giftbag heeft Asha een ontzettend leuk pakketje gemaakt!

==========

TuinJoop
www.tuinjoop.com

Tuinjoop’s zaden zijn met zorg gekweekt, geoogst en gedroogd. Joop oogst uit eigen tuin, uit de kruidentuin van ’t Kruidenrijk, bij tuinderij ’t Wild en in het wild (uiteraard op plekken waar geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt worden). Ook worden er (biologische) zaden ingekocht. In de webwinkel van Tuinjoop vind je behalve zadenzakjes ook zelfgemaakte kruidenthee, kaarten en interessante boeken met onderwerpen als eetbare bloemen, wildplukken, permacultuur, ecologisch tuinieren, natuur en voedselbos.

==========

Verbindend ouderschap & Gevoelsrijk
www.kimberleyroerdink.nl

Kimberley stuurde ontzettend mooie affirmatiekaarten op voor in de giftbag! Het eerste product van Kimberley is een kaartendeck met 52 kaarten met reminders om je bewust te maken én houden van jouw rol als ouder/opvoeder. Deze kaarten zijn bedoeld om je te herinneren aan wat belangrijk is voor veel ouders en opvoeders, namelijk meer Verbinding, Rust en Harmonie in je gezin.

Op naar een nieuwe generatie kinderen die opgroeien tot authentieke, veerkrachtige en ‘GevoelsRijke’ volwassenen.

==========

Slot Sofenstein
www.slotsofenstein.nl

Een tijdschrift voor dromers, doeners en denkers tussen de 4 en 12 jaar. Met liefde en aandacht gemaakt. Liefde voor elkaar en de wereld in al haar allemachtige diverse pracht. Voor de natuur en haar seizoenen. De hofhouding van Slot Sofenstein is niet van de dikerbovenop-lesjes, we geloven in de kracht van verhalen en vertrouwen erop dat kinderen een aangeboren motivatie hebben om de wereld te verkennen. Nieuwsgierig en vol be- en verwondering over alles om hen heen.

==========

De Viltentol
www.deviltentol.nl

De Viltentol voor al u seizoentafel figuren, poppen en originele cadeautjes. We maken alle producten van 100% wolvilt en zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Zowel uit voorraad leverbaar of geheel naar wens/op bestelling gemaakt.

==========

Marcel’s Green Soap
www.marcelsgreensoap.com

De producten van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van plantaardige, natuurlijke biologisch afbreekbare en veilige chemicaliën. Elk product van Marcel’s Green Soap is zonder parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstof. Marcel’s Green Soap maakt absoluut geen gebruik van dieren om hun producten te testen. Ook weten zij dat onze leveranciers geen dierproeven gebruiken. Daarbij zijn de producten veilig om te gebruiken in de omgeving van dieren. De producten van Marcel’s Green Soap zijn veganistisch. Ook de glycerine die zij gebruiken is plantaardig.

Wil je ook deelnemen aan de giftbag? Stuur dan een berichtje naar info@moenfestival.nl.

 

De tassen worden dit jaar gesponsord door Hofweb

Over Hofweb: 𝗠𝗲𝘁 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗯𝗶𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗻𝘁𝗵𝗼𝘂𝘀𝗶𝗮𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮’𝘀 𝗮𝗹 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀𝗲 𝗯𝗼𝗼𝗱𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻. 𝗩𝗮𝗻𝘂𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝗙𝗹𝗲𝘃𝗼𝗽𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿, 𝗵𝗲𝘁 𝗵𝗮𝗿𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗯𝗶𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗯𝗼𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱, 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗲𝗹𝗸𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝗼𝗽𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗮𝗮𝗻 𝘇𝗼 𝗯𝗿𝗲𝗲𝗱 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘀 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗼𝗱 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝗲𝗿.

𝗪𝗶𝗷 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝗴𝗲𝘃𝗲𝗲𝗿 𝟱𝟬 𝗯𝗼𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗲𝗲𝗻 𝗵𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝗛𝗼𝗳𝘄𝗲𝗯. 𝗪𝗶𝗷 𝘃𝗲𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻, 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 𝘇𝗲 𝗽𝗲𝗿 𝗵𝘂𝗶𝘀𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗷𝗼𝘂 𝘁𝗵𝘂𝗶𝘀. 𝗗𝗶𝘁 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗮𝗹 𝘀𝗶𝗻𝗱𝘀 𝟮𝟬𝟬𝟰. 𝗢𝗽𝗴𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻𝘂𝗶𝘁 𝘃𝗶𝗲𝗿 𝗯𝗼𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝘇𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀 𝗺𝗼𝗲𝘀𝘁….

 
Jouw advertentie hier?
Wildling Shoes
PR-bureau De Perswinkel
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox