Giftbag

N

Voor wie?

De 150 tassen worden weggegeven onder de bestellingen van entreekaarten in de voorverkoop. Heb je dus een bestelling geplaatst voor entreetickets? Dan doe je automatisch mee.

Deelnemers giftbag

Oermensjes

Bij Oermensjes kun je terecht voor een ontzettend groot assortiment duurzame producten! Houten speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten, knutselmaterialen, barnsteensieraden, drinkbekers, broodtrommels en nog veel meer! Voor in de giftbag heeft ze een fijn bewaarzakje opgestuurd van biologisch katoen! Hoe fijn is dat!

 

De Viltentol

Gerda van De Viltentol maakt de mooiste creaties! Ze maakt seizoentafel figuren en poppen maar je kunt ook bij haar terecht voor pakketjes zodat je zelf iets kunt maken of een workshop. Voor in de giftbag heeft ze leuke zakjes opgestuurd met gevilte eikels erin!

Moos Tassen

Moos maakt tassen met een verhaal, met veel liefde voor het vak. Het leer is afkomstig van oude banken, stoelen of andere leren producten. Maar ze gebruiken ook restleer uit de industrie. Dat maakt elke Moos Tas uniek! Voor in de giftbag hebben ze leuke sleutelhangers opgestuurd! Iedere sleutelhanger is anders en kan dus afwijken van de foto!

In 2022 sponsorde Hofweb de tas voor de giftbag! Wil jij de tas voor 3 juni 2023 sponsoren? Stuur dan een mail naar info@moenfestival.nl.

 
PR-bureau De Perswinkel
Jouw advertentie hier?
Wildling Shoes
 
Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox