Zodra hij in het voorjaar weer te voorschijn komt, vliegen de gebruikelijke misverstanden rondom de zon voor je het weet weer om de oren:

“Smeer je voor de zekerheid maar goed in! De voorjaarszon kan venijnig zijn”.
“Draag zo veel mogelijk bedekkende kleding en een zonnebril om je te beschermen tegen UV-straling”.
“Blijf zoveel mogelijk binnen rond de middag, wanneer de zon op zijn sterkst is”.

Ik geloof niet dat we nóg verder van de waarheid af kunnen zitten.

De zon staat aan de basis van al het leven op aarde. De zon is niet ons probleem, hoogstens de manier waarop wij met de zon omgaan.

In deze lezing ga ik je vertellen hoe de zon diep verweven zit in onze menselijke blauwdruk en hoe jij veilig kunt profiteren van blootstelling aan natuurlijk zon- en daglicht.

Tot snel!

Over Lars: Ik help mensen aan optimale fysieke, mentale en spirituele gezondheid door zowel een dieper begrip over de werking van hun lichaam en geest, als de aansluiting op de natuur om zich heen. De connectie tussen deze factoren is de sleutel tot floreren.

Via ons online educatieplatform Ikiguides.nl nemen we je mee op een reis van persoonlijke ontwikkeling, gesteund door een community van like-minded leden. Op instagram vindt je me onder de naam @lars_optimaal_gezond . Hier deel ik dagelijks inspirerende content rondom gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox