Nieuws

Blauwdruk van het Leven

14/05/2023 | Lezingen, Workshops

Nieuwsgierig.. naar hoe jouw start je leven heeft beïnvloed? Wat weet je eigenlijk van jouw start?

Wij zijn allemaal geboren, dat hebben we gemeen. Maar ieder van ons werd geboren op zijn eigen manier. En dit zegt veel over jou! Wil jij meer weten over jezelf en jouw geboorteverhaal? Ben jij als (toekomstig) ouder benieuwd naar hoe je kunt voorkomen dat jij jouw emotionele pijn, angsten en onopgeloste problemen doorgeeft aan jullie baby/kind? Of wil jij meer weten om ouders te kunnen ondersteunen/begeleiden?

Tijdens de lezing en workshop geven Manon Zuuring en Lisette Kotte je een schat aan informatie over hoe jouw start je gevormd heeft, een blauwdruk is van wie jij nu bent en hoe je in het leven staat. Je zal vele ‘aha’ momentjes ervaren, met een lach en een traan. Ineens vallen puzzelstukjes op zijn plaats. Je krijgt inzicht in de reden van gedrag. Bij (h)erkennen begint het.. en het mooie is dat je (oude) patronen los kunt laten als ze niet meer nodig zijn.

Lisette Kotte van Wonderwissel is holistisch therapeut en weet uit eigen ervaring hoe het is als het anders loopt dan verwacht door de vroeggeboorte van haar zoon. In haar praktijk werkt ze onder andere vanuit de geboortepsychologie. Achteraf is er nog heel veel mogelijk om nog een stabiele basis te creëren, óók als je al volwassen bent.


Manon Zuuring is moeder van 6, verloskundige, babymassage en -yoga docent en bijna craniosacraal therapeut. Ze raakte door haar ervaringen als moeder en geboortezorgprofessional erg geïnteresseerd in de effecten van de conceptie, zwangerschap en bevalling. De komst van haar vierde kindje maakte haar enorm bewust dat baby’s zich deze periode herinneren. Met haar praktijk maan.konijn draagt zij bij aan een zachte start en warm welkom. Met zachte aanrakingen nodigt zij uit, het lichaam vertelt. Klachten/ongemak krijgen erkenning en begrip door samen te kijken naar de behoefte(n) eronder.

 

dots_and_drops_terra