Tijdens deze interactieve workshop leert Marianque den Draak (geb. 1961) je niet alleen wat de Bach Bloesem Remedies zijn en kunnen doen, maar ook hoe stemmingen altijd een rol spelen in je leven en hoe je ze kan herkennen.

De Bach bloesem remedie is een simpele, complete geneeswijze die uitgaat van het zelfhelende vermogen van de mens. Dokter Edward Bach had deze geneeswijze rond 1930 ontwikkeld om zieke mensen te helpen herstellen. In zijn visie is het emotioneel uit balans zijn de oorzaak van ziekte. En als je emotioneel uit balans bent, genees je sneller wanneer je uit je (emotionele) éénzijdigheid komt. Je leert jezelf beter kennen als je er langer mee werkt.

Deze remedies geven helderheid en inzicht op zielsnivo. Je leert anders te reageren, passend bij jouw persoonlijkheid. Je valkuil blijken je talenten te zijn en dagen je nu uit om je te ontwikkelen. Dat kan je bemerken in je denken, voelen en doen welke in de ziel zetelen.

Aan het de overtuiging “Zo ben ik nu eenmaal” hoef je niet vast te zitten. Als je talent zich tegen je keert, kunnen Bach Bloesem Remedies je namelijk helpen om je kwaliteit positief in te zetten. Ook bij baby’s en opgroeiende kinderen werken ze ondersteunend! Als je in een moeilijke situatie zit met je kind of als ouder (een sterfgeval rond een geboorte, een huilbaby, financiële problemen of een ongeluk, enz.) kunnen de Bach Bloesem remedies je heel goed ondersteunen.

Hoe ze werken, hoe ze ontstaan zijn, en hoe ze zelfs op het moment van deze interactieve workshop ingezet kunnen worden…Marianque vertelt het met 25 jaar ervaring, kennis van zaken en met humor.

Kom luisteren en vragen stellen. Na afloop kan je voor € 10,- je eigen gebruiksflesje Bach Bloesem Remedies samenstellen. Ook maak je kans op een gratis Bach Bloesem Consult (in Arnhem of via Skype) t.w.v. € 35,-

www.praktijkdendraak.nl

Blijf op de hoogte

De laatste updates in je mailbox