Nieuws

Aroma reset

31/05/2023 | Lezingen, Workshops

Zit je soms vast in je denken, of loop je over in emoties? Ben je mentaal moe en ben je toe aan vernieuwde energie? Dit kan heel gemakkelijk door een aroma reset.

Met de aroma reset ruik je aan een melange van 3 etherische oliën. Door de olfactorische bol, je reukorgaan, heb je een directe verbinding met je hersenen. Specifiek een lijntje naar je emoties. Alles is verbonden aan geur, ook herinneringen en emoties. Hierdoor is het zo fijn om met een simpele oefening en kwalitatief goede etherische oliën dingen makkelijker los te laten en zo goed je dag beginnen of af te sluiten. Wil jij de kracht van de natuur ervaren? Kom dan meedoen om 11 uur.
Namens A Touch of Joy doet Kristel vandaag een aroma reset. A Touch of Joy is een hecht team vrouwen die werken met etherische oliën, natuurlijke verzorgingsproducten en meer. Onder ons zijn veel draagconsulentes, maar ook orthomoleculair therapeuten, gecertificeerde aroma therapeuten en allerlei andere kennisgroepen. Door onze brede kennis, op verschillende vlakken, maken wij er onze missie van om elk gezin in Nederland bekend te maken met de kracht van de natuur in hun huishouden.
Start: 11.00 uur in de Kasteelzaal.

 

dots_and_drops_terra